1171
Zo geef je jouw interieur een persoonlijke touch
Gepubliceerd: 22-07-2022

Je huis een persoonlijk tintje geven kan het verschil zijn tussen het gevoel dat je in een huis woont en het gevoel dat je écht thuis bent. Of je nu een industriële of een landelijke look wilt creëren, er zijn veel manieren om dat te bereiken door het toevoegen van persoonlijke accenten. In dit artikel geven we je graag wat ideeën om je op weg te helpen! Lees snel verder voor wat inspiratie.

Kies voor spullen met een verhaal

Of het nu een oud kastje uit grootmoeders keuken is of een beeldje dat je in de kringloopwinkel vond, door het toevoegen van dit soort accenten kun je elke ruimte binnen no-time extra karakter geven. Het is juist mooi als je buiten de lijntjes durft te kleuren. Wanneer je huis bijvoorbeeld een Scandinavische stijl heeft, dan kun je ook best wat vintage of kitsch spulletjes toevoegen. Zo’n mix maakt het juist spannend én uniek. Wil je ook graag wat kunst aan de muren hangen, maar weet je niet zo goed wat? Houd het simpel en kies bijvoorbeeld voor een foto op glas. Persoonlijker kun je het niet maken!

Do it yourself!

Bij het toevoegen van gave woondecoratie gaat het niet alleen om wat je in je kamer zet, maar natuurlijk ook hoe. Niets kan tippen aan de dingen die je zelf hebt uitgezocht of met liefde hebt gemaakt. Wil je echt wat unieks in huis? Maak het dan gewoon zelf. Houd je van schilderen? Hang een van je favoriete kunstwerken op. Of laat deze op een poster afdrukken, een mooie manier om je huis af te maken. Je kunt ook een standaard meubelstuk pimpen met je favoriete kleuren. Reken af met een dertien-in-een-dozijn interieur en create your own!

inspiratiebrochures1.png

Voeg je lievelingskleuren toe

Een grijze bank is vaak een veilige keuze, maar wanneer je op zoek bent naar iets ongewoons, probeer dan roze of okergeel varianten uit. Durf je favoriete kleur te gebruiken in je interieur. En nee, het hoeft niet het gehele thema in huis te worden, maar het is ook mogelijk om je lievelingskleur om een subtiele manier terug te laten komen. Bedenk alleen dat lichtere tinten beter werken als ze tegen donkerdere worden gekoppeld, omdat het licht er gemakkelijker op weerkaatst dan omgekeerd. Ons advies luidt: durf verder te gaan dan één bepaald thema te gebruiken in alle aspecten in je huis. We wensen je veel woonplezier!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide