1539
Zo breng je kleur in je interieur met kunststof platen!
Gepubliceerd: 30-12-2021

Zin om wat kleur aan je (nieuwe) woning toe te voegen? Dan zijn kunststof platen wellicht helemaal jouw ding. De afgelopen jaren is de populariteit in kunststof platen enorm gestegen. Niet voor niets, want kunststof is een goedkoop materiaal dat in allerlei soorten en kleuren beschikbaar is. 

Het wordt gebruikt voor de buitenkant van een gebouw, het bouwen van een terrasoverkapping of chalet, tot een nieuwe douchedeur of balustrade binnenshuis. Je kunt het zo gek niet verzinnen en met kunststof platen kun je het doen. Benieuwd hoe je kleur geeft aan je interieur met kunststof platen? In dit artikel geven we je een paar voorbeelden.

Waar worden kunststof platen gebruikt?

Je kent de gebouwen misschien wel die van buiten gekleurd zijn, waardoor het een speelse uitstraling krijgt. Dit is gedaan met plexiglas. Dit kun je ook dus ook ín je interieur verwerken. Bijvoorbeeld in de vorm van een nieuwe douchewand, kast, balustrade of tussendeur. Hiervoor kun je plexiglas op maat laten maken. Hieronder geven we je voorbeelden:

inspiratiebrochures1.png

Douchewand: Ben je toe aan een nieuwe douchewand en houd je van een moderne look? Dan zou je kunnen kiezen voor donker plexiglas in plaats van transparant plexiglas. Zo creëer je een warme uitstraling en ook nog wat meer privacy. Een stuk goedkoper dan glas en je kunt ook nog eens kiezen voor een andere kleur.

Kast: Met plexiglas kun je een geheel nieuwe kast laten maken. Voor de kast kun je een modern en simplistisch design creëren dat geheel op jouw eigen smaak en stijl aansluit. Wil je liever geen nieuwe kast laten maken? Dan kun je ook een oude kast laten bekleden. Zo hoef je geen nieuwe meubels te kopen. Handig!

Balustrade: Heb je een balustrade in huis die helemaal dicht is, bijvoorbeeld naast de trap of bij de overloop? Je kunt deze vervangen door plexiglas van kleur. Denk bijvoorbeeld aan speels rood of mooi donkergrijs. Ook transparant geeft je huis een ruime en lichte uitstraling. Kies een kleur die bij je smaak en interieur past.

Tussendeur: Bijna ieder huis heeft wel een tussendeur. Vaak zijn ze van hout en dicht. Hierdoor kan een kamer donkerder ogen en je bent constant bezig met de verf netjes houden op de deuren. In de moderne stijl van tegenwoordig zie je vaak transparante tussendeuren. Ook hier kun je bijvoorbeeld weer kiezen voor een kleur die bij jouw interieur past. Meer licht en een moderne uitstraling krijg je gegarandeerd!

Ben je benieuwd waar je de beste kunststof platen op maat kunt laten maken? Kijk dan eens bij PerlaPlast Kunststofshop. Hier vind je scherpe prijzen en goede service met een breed aanbod!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide