500
Wonenonline is nu ook te volgen op WhatsApp kanalen
Gepubliceerd: 19-10-2023

We hebben geweldig nieuws voor al onze interieur-liefhebbers! Wonenonline.nl is nu te vinden op WhatsApp Kanalen. Dit betekent dat je onze nieuwste updates, inspirerende interieurideeën en handige tips direct op je telefoon kunt ontvangen, helemaal gratis en zonder reclame. We begrijpen dat je wellicht vragen hebt, dus laten we enkele voordelen en veelgestelde vragen doornemen. 

Waarom Wonenonline.nl volgen op WhatsApp Kanalen?

Met het Wonenonline WhatsApp Kanaal hoef je geen nieuwe apps te downloaden, ervaar je geen eindeloos scrollen, en ben je vrij van algoritmes. Het beste van alles, Wonenonline is het allereerste Nederlandse woonplatform met een WhatsApp Kanaal. Maar er zijn meer redenen om ons te volgen op WhatsApp;

  1. Exclusieve content: Als lid van ons kanaal krijg je als eerste toegang tot exclusieve content die je nergens anders zult vinden. We delen sneak peeks van nieuwe interieurtrends, speciale aanbiedingen en geven VIP-toegang tot onze exclusieve winacties.

    inspiratiebrochures1.png

  2. Geen reclame: Geen vervelende advertenties om je lastig te vallen. Op ons WhatsApp kanaal ontvang je alleen waardevolle updates en informatie over alles wat met wonen en interieur te maken heeft.

  3. Geen overdaad aan berichten: We beloven spaarzaam te zijn met onze berichten, zodat je inbox niet overbelast raakt. Verwacht geen dagelijkse bombardementen, maar eerder zorgvuldig gekozen berichten met waardevolle inhoud.

  4. Privacy gewaarborgd: Kanalen staan los van je chats, en informatie over wie je volgt, is niet zichtbaar voor andere volgers. Je blijft volledig anoniem op ons kanaal. Niemand kan zien wie je bent, ook wij niet en ook jouw telefoonnummer wordt niet gedeeld met andere volgers of met ons..

Hoe werken WhatsApp Kanalen?

Anders dan chats zijn de kanalen grotendeels eenrichtingsverkeer. Wij plaatsen berichten, en jij als volger kunt die lezen. Reageren kan alleen met emoji's of in een poll. Dit betekent dat je niet wordt gestoord door constante notificaties of eindeloze discussies.

De WhatsApp kanalen bevinden zich op een apart tabblad genaamd "Updates," gescheiden van je chats met familie, vrienden en community's.

Hoe sluit ik me aan bij het Wonenonline WhatsApp kanaal?

Het is eenvoudig! Klik op deze link of scan de QR code in de bovenstaande afbeelding. Je bent dan direct verbonden met ons kanaal vervolgens kan je op volgen tikken. Vergeet niet om de meldingen in te schakelen (tik rechtsboven op het belletje zodat er geen streepje doorheen staat) om niets te missen.

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij over deze nieuwe manier om met ons in contact te blijven. Klik op de volglink en laten we samen de wereld van wonen en interieur betoveren via WhatsApp Kanalen!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide