982
Win 3x  het boek Styling tips & tricks van Nicolicious
Gepubliceerd: 30-06-2024

Altijd al gedroomd van een huis dat warmte en persoonlijkheid uitstraalt? Je hebt geluk! Nico Tijsen, ook wel bekend als Nicolicious, deelt zijn ultieme stylinggeheimen met jou. Als creative director van Rivièra Maison reist hij de wereld over en brengt de mooiste elementen samen in zijn ontwerpen. Zijn stijl kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen, wat resulteert in een sfeer die zowel stijlvol als gezellig is. Maar hoe doet hij dat precies?

Nico Tijsen, de man achter de Nicolicious-stijl, heeft meer dan dertig jaar ervaring in interieurstyling. In zijn prachtige nieuwe boek geeft hij een kijkje in zijn wereld en laat hij zien hoe je van je huis een unieke en sfeervolle plek kunt maken.

Win een exemplaar van dit inspirerende boek!

Ben je geïnspireerd door de tips van Nico Tijsen? Wil je nog meer leren en kans maken op een gratis exemplaar van zijn boek? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We verloten maar liefst drie exemplaren van het boek onder onze abonnees. Ben je al abonnee? Vul dan toch het onderstaande formulier even in om je deelname kenbaar te maken!

Ja ik wil winnen!

 

Wonenonline