2338
Wat verschillende kleuren marmer met je interieur doen
Gepubliceerd: 04-11-2021

Wil jij je interieur een luxueuze en tijdloze uitstraling geven? Dan ben jij vast blij om te horen dat marmer een heuse comeback heeft gemaakt. Ouderwetse steensoort? Echt niet. Als je de steen juist weet te stylen in het interieur, heb jij over 40 jaar nog een tijdloos en modern interieur. 

Marmer is er in allerlei kleuren en afwerkingen. Allemaal even mooi, maar het geeft je interieur net een andere touch. Je hoeft geen hele vloer van marmer in huis te leggen, je kunt ook kiezen voor enkel de achterwand van de keuken of andere toepassingen zoals een bijzettafel. Marmer is een geliefde natuursteen in huis omdat je het goed kunt onderhouden. Op Floorcare.nl lees je alles over het onderhoud en de verschillende behandelingen van marmer. 

Marmer toevoegen aan je interieur

Wanneer je ervoor kiest om marmer toe te voegen aan je interieur, zijn er ontzettend veel opties om voor te gaan. Allemaal even mooi maar je hebt ongetwijfeld een favoriet. Om je te inspireren hebben we de vier meest gekozen opties voor je onder elkaar gezet. Welke is jouw favoriet?

Grijs marmer

02foorcare.jpg

Houd je van de minimalistische stijl? Dan is grijs marmer een goede optie voor jouw interieur. Grijs marmer vind je in allerlei soorten, variërend van heel licht grijs tot antraciet kleurig marmer. Grijs kleurt mooi bij zwart en krijgt een warmere uitstraling wanneer je deze natuursteen combineert met donker hout. 

Zwart marmer

03foorcare.jpg

Durf jij voor gewaagd te gaan? Zwart marmer lijkt een heel donkere uitstraling te hebben, maar wanneer je dit goed weet te combineren staat het hartstikke tof in je interieur. Zwart heeft misschien wel meer dan andere kleuren een chique uitstraling. Zo weet je zeker dat je over een aantal jaar nog steeds in een trendy huis zit. 

Wit marmer

04foorcare.jpg

De meest gekozen optie van marmer is nog altijd wit. Dit omdat dit samengaat met vrijwel alle interieurstijlen. Hoewel dit toch vaak wordt gekozen door mensen met een minimalistische smaak, staat wit marmer ook mooi in een huis met klassieke kenmerken. Wit kan wel snel kil overkomen, daarom is het de kunst dit te combineren met warme materialen zoals hout, kleur en mooie stoffen.

Groen marmer

foorcare.jpg

Bovenstaande opties niet helemaal jouw ding? Dan is groen marmer dat misschien wel. Groen marmer kun je zodanig combineren met je interieur dat het lijkt alsof je bij jou thuis een woonmagazine instapt. Groen gaat met name goed samen met messing, goud en alle tinten beige die de wereld rijk is. Wat dacht je van een groen marmeren aanrechtblad in de keuken? Gaaf!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide