1560
Verrijk je interieur met stickers
Gepubliceerd: 26-03-2020

Met stickers kan je een interieur op vele manieren een boost geven. Laat bijvoorbeeld stickers drukken voor op een muur, deur, raam, vloer of zelf meubels. Er zijn oneindig veel opties om stickers te maken. Je kunt stickers maken en drukken van een eigen foto, ontwerp of tekst. Het grote voordeel van stickers bestellen, is dat ze super snel te monteren zijn.

 

Wij geven je graag een aantal tips en ideeën om je interieur een boost te geven met stickers. Kijk ook op https://www.drukbedrijf.nl/stickers/ voor meer inspiratie.

Muurstickers maken

Met muurstickers geef je snel en makkelijk een frisse look aan een kamer. Muurstickers zijn mega populair in baby- en kinderkamers. Laat bijvoorbeeld een ontwerp maken in het thema van de kinderkamer. Of geef de babykamer een persoonlijk tintje door de babynaam op stickers te drukken. Muurstickers drukken kan helemaal naar eigen wens, in elke kleur en afmeting.

Raamstickers voor ieder seizoen

Laat raamstickers maken voor ieder seizoen of gebeurtenis. Denk aan raamstickers met bloemen voor de lente, geboorte raamstickers of kerst raamstickers. Ook tof; plak een raamsticker op een spiegel. Wat je ook zoekt, de mogelijkheden met raamstickers zijn eindeloos. Laat een ontwerp maken, of maak zelf een ontwerp en steel de show met jouw raamstickers.

Stickers op meubels

Naast stickers op de muur of het raam is het ook mooi om stickers op meubels te plakken. Laat stickers op maat drukken voor dat ene leuke vintage kastje of bekleed je keukeneiland met een mooi ontwerp. Laat bijvoorbeeld tekst stickers voor op meubels drukken of maak stickers op maat om een meubel mee te bekleden. Je meubels zijn binnen een handomdraai opgeknapt met een uniek ontwerp.

Stickers maken en drukken

Heb jij al een mooi ontwerp in gedachte voor interieurstickers? Laat je ontwerpvoorstel zien aan een van onze ervaren designers bij Drukbedrijf. Wij drukken alleen stickers van hoge kwaliteit.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide