1073
Uniek! De conceptuele fotografie kunst van Jaime Ibarra

Een opvallend kunstwerk in huis maakt je inrichting nog persoonlijker. En niets is mooier dan kunst met een persoonlijk verhaal en een hele eigen uitstraling. Met de fotografie kunst van Jaime Ibarra weet je zeker dat je iets unieks in huis haalt. Niet alleen omdat het eens iets anders is dan de standaard beeldjes of schilderijen. Met een kunstwerk van deze veelzijdige fotograaf aan de muur geniet je van een bijzonder kunstwerk waar je altijd naar kunt blijven kijken.

Jaime Ibarra, veelzijdig in zijn ontwerpen

Als conceptuele fotograaf is het creëren van verhalen een passie voor Jaime Ibarra. En dat zie je terug in al zijn werk. De fotograaf die in Spanje is geboren, heeft een deel van zijn leven onder andere in Australië en Austin Texas gewoond. Deze verschillende culturen hebben natuurlijk ook een bijdrage geleverd aan zijn kleurrijke kijk op kunst. Behalve fotograaf is hij ook Flamencogitarist en geeft hij cursussen in Photoshop. Creativiteit is dan ook een sleutelwoord voor het werk van Jaime Ibarra. In zijn werk laat hij zich niet leiden door de opbrengt, hij stelt de kunst dan ook boven de commercie. Voor het realiseren van de kunstige foto's maakt hij niet alleen gebruik van moderne technieken, zoals Photoshop. Hij laat zich ook leiden door zijn eigen zintuigen, waaronder synesthesie. Deze bijzondere eigenschap maakt dat hij kleuren hoort en dat zie terug in zijn kleurrijke en de voor hem typerende collectie.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Kleurrijke kunst van Jaime Ibarra

Eén van de bekendste werken van Jaime Ibarra is het item met de titel 'WomanwithButterflies'. Dit buitengewone ontwerp waar vlinders rond een vrouw zwieren, is een fascinerend schouwspel waar je naar kunt blijven kijken. De fotografie van Jaime Ibarra kun je onder andere herkennen aan de indringende blik van zijn vrouwelijke modellen. Hij vangt bewust hun blikken om de toeschouwer een kijkje in de ziel te kunnen geven. Met de opvallende poses van de modellen dwingt Jaime Ibarra een zeker dynamiek af, waarbij de intensiteit van de foto afspat.

Fotografie als kunst in je huis

Ben je op zoek naar een bijzonder kunstwerk voor in huis? Dan moet je zeker eens kijken bij de collectie van Jaime Ibarra. Want al zijn foto's zijn stuk voor stuk bijzonder. Met de speciale techniek van het bedrukken van de foto's op plexiglas, worden de mooie details en fascinerende kleuren nog eens extra benadrukt. Heb je liever een foto in zwart wit, dan is dat ook geen probleem. Door de hoge resolutie is de zwart wit foto net zo boeiend om naar te kijken als de foto in kleur. De collectie van Jaime Ibarra kun je in verschillende afmetingen bestellen. Hang een wand vullend kunstwerk aan de muur als blikvanger in de woonkamer of centraal boven het hoofdeinde van je bed. Voor een kleinere ruimte, zoals een nis in de hal, kun je ook kiezen voor een kleinere afmeting. Richt een paar mooie spotjes op de foto en je weet zeker dat de fotokunst van Jaime Ibarra de aandacht trekt van iedereen die binnenkomt.

Wonenonline

Onze partners