1181
Tips om je huis een make-over te geven tijdens Black Friday
Gepubliceerd: 17-11-2020

Is jouw slaapkamer, woonkamer of misschien zelfs wel hele huis toe aan een restyling? Ontdek binnenkort tijdens Black Friday de leukste interieur koopjes voor extreem weinig en sla jullie slag. Tijdens Black Friday geven veel verschillende webshops hoge kortingen op verschillende producten. Of je nu op zoekt bent naar een nieuwe bank, een nieuw vloerkleed of misschien toch een paar nieuwe stoelen voor aan de eetkamertafel… Dit is het beste moment van ‘t jaar om jouw interieur in te ruilen voor wat nieuws. Met deze tips geef jij je huis makkelijk en snel een make-over!

 

  • Richt alles opnieuw in

Een tip die je misschien wel het meeste geld gaat besparen is om alles opnieuw in te richten. Wanneer je bijvoorbeeld je woon- of slaapkamer een make-over wil geven, kan het al heel erg schelen om de meubels net even een andere plek te geven. Dankzij de Black Friday Dyson aanbiedingen schaf je de Dyson steelstofzuiger extra voordelig aan en haal je gemakkelijk hardnekkig vuil op zowel tapijt als vloeren weg waardoor je vloer weer als nieuw lijkt. Met een paar nieuwe accessoires erbij lijkt het alsof je een compleet nieuwe kamer hebt. Natuurlijk kan je er voor kiezen om je muren even een nieuw likje verf te geven en op zoek te gaan naar een nieuw vloerkleed... Et voilà: zeg maar hallo tegen je nieuwe woon- of slaapkamer! 

  • Deel je kamer in

Wanneer je allemaal leuke nieuwe meubels heb gespot en deze op je wenslijstje heb gezet om tijdens Black Friday bij BlackFridayDealz.nl aan te kunnen schaffen, kun je beginnen met het maken van een indeling. Het is van tevoren belangrijk om in beeld te brengen wat waar moet staan zodat je ook van alles de goede maat weet. Vergeet ook niet de ‘’vergeten’’ plekjes in te richten zoals de hal of overloop. Dit zijn vaak plekken die worden overgeslagen terwijl je hier heel makkelijk een nieuwe indeling kunt maken die al snel jouw huis een make-over geeft.

  • Decoreer je muur

Veel mensen vergeten dat de muur ook een onderdeel is van je interieur. Wanneer je hele leuke meubels en accessoires in huis hebt maar niets aan de muur hebt hangen, weet je wat je nu te doen staat. Schaf tijdens Black Friday een gloednieuwe poster, spiegel of mooie wereldkaart aan en hang ‘m op aan de muur! Wedden dat jouw kamer gelijk een hele andere uitstraling krijgt?

We hopen met deze tips dat jullie huis de make-over krijgt die hij verdient & dat jullie met extra veel korting tijdens Black Friday je favoriete meubels en accessoires in huis halen...

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide