925
Sterk en gezond blijven doe je zo!
Gepubliceerd: 21-01-2022

Een gezond lichaam houden is soms erg lastig. Wat moet je er eigenlijk allemaal voor doen? Het belangrijkste is dat je blijft bewegen en daarnaast een stabiel voedingspatroon hebt. Je kunt natuurlijk op veel verschillende manieren blijven bewegen. De een gaat lekker naar de sportschool en de ander sport liever thuis. Momenteel zijn er ook veel thuis apparaten die je kunt kopen om in shape te blijven. Hieronder lees je meer over voeding en beweging. 

Wat is gezonde voeding? 

Het lijkt soms alsof gezonde voeding alleen maar gaat om het eten van groente. Echter is dat niet wat gezonde voeding beschrijft. Het gaat hier meer over een stabiel voedingspatroon. Over het algemeen is het belangrijk dat je elke dag eiwitten, vetten, koolhydraten en iets wat suikers binnenkrijgt. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoeveel je van elk nodig hebt om op gewicht te blijven. Dat heeft te maken met je gewicht, leeftijd en metabolisme. Je kunt dit uitrekenen op een calorie calculator. Alleen gezond eten is helaas niet genoeg. Om het lichaam soepel en sterk te houden, is het belangrijk dat je blijft bewegen.

Thuis sporten doe je zo!

Houd je meer van thuis sporten, maar weet je niet hoe? Er zijn apparaten waarmee thuis op eigen tempo aan de slag kunt gaan. De Slim Cycle is een fitness 3 in 1 apparaat. Het apparaat is een hometrainer, ligfiets en bovenlichaam trainer. Je kunt er dus praktisch het hele lichaam mee trainen. Daarnaast is het ook maar één apparaat en neemt daarmee weinig ruimte in beslag. Wil je nog net iets extra’s in huis halen en ook gelijk je rug en buik kunnen trainen? Dan is een Backlounge een toevoeging aan de fitness kamer. 

inspiratiebrochures1.png

De Backlounge is een soort bankje met gewatteerde beenrollers. Je kunt hiermee je rug en buik trainen. Dit komt doordat het apparaat op verschillende manieren versteld kan worden. Wanneer je je buik en je rug traint, zal je sterker worden. Dit heeft vaak positieve effecten op rugklachten. Wanneer je de rug en buikspieren traint, zal je minder snel last krijgen van pijn in de onderrug. Doordat je het lichaam blijft trainen en in beweging blijft, zal je ook minder snel last krijgen van andere lichamelijk klachten. Daarnaast zal je in combinatie met een gezond voedingspatroon een gezonder lichaam houden. 

Met de twee apparaten die zojuist genoemd zijn, kun je je lichaam in shape houden. De apparaten zijn geschikt voor iedereen, ongeacht of je ervaring hebt of niet. Ook zijn ze voor mannen en vrouwen geschikt. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide