718
Rob’s eyecatcher zoekt steun
Gepubliceerd: 13-09-2022 Laatste update: 26-08-2022

We hebben de smaak te pakken! Naast dat er veel woontips en vintage producten in onze inbox oppoppen, delen we met jullie ook graag de door jullie aangebrachte. Want eerlijk is eerlijk, wij weten zelf natuurlijk leuke webshops te vinden maar doen dit altijd wel met behulp van input van jullie. Daarom gaan we jullie (online) gevonden eyecatchers vanaf nu regelmatig in het zonnetje zetten.

Want naast het feit dat wij reuzebenieuwd zijn naar de eyecatcher zelf, kunnen wij ook niet wachten om jouw toelichting te horen. We trappen af met de eyecatcher van Rob, want wie dacht dat wij alleen maar ‘vrouwelijke´ volgers hadden, heeft het toch echt mis!

Verrassingseffect

Wat Rob belangrijk vindt in zijn interieur? Het moet verrassend zijn. ‘Een woonfolder kopiëren kunnen we tenslotte allemaal, een verrassingseffect aanbrengen niet’, zo vertelt hij. Rob vindt het dan ook leuk om zowel online als offline rond te speuren naar deze eyecatchers voor in zijn interieur. Hij geniet hier niet alleen van wanneer hij ’s avonds op de bank zit en om zich heen kijkt, ook de reacties die hij krijgt van gasten waardeert hij zeer. ‘Een verrassend item in je interieur tovert altijd een lach op het gezicht van gasten’, zo stelt hij. Wanneer hij één item moet kiezen wat keer op keer een eyecatcher blijft dan is het wel zijn collectie aan boekensteunen.

inspiratiebrochures1.png

Voel je gesteund

Rob is namelijk een ontzettende boekenwurm en gebruikt deze dan ook als accessoires in zijn interieur. ’Van literaire klassiekers tot prachtige koffieboeken, ik vind het zonde deze mooie items op te bergen in een kast’ vertelt hij. Hij heeft daarom verschillende boekenplanken opgehangen in zowel zijn woon- als slaapkamer. Zelfs in de hal hangt een plank. Om het helemaal af te maken, heeft hij een collectie boekensteunen aangeschaft die té leuk zijn, naar onze mening.

Ieder zijn thema

Zo heeft hij bij de kookboeken een passende boekensteun gevonden in de vorm van een chefkok. En in de woonkamer staat deze gezellige dame. ‘De boekensteunen zijn bescheiden qua vormgeving en kleur, maar brengen een accent wat net een speels effect geeft’, vindt Rob. En hier is hij niet alleen in, want wij vinden ze ook ware eyecatchers in het interieur.

De kleur zorgt ervoor dat hij binnen vele trends en interieurs past. Van de retrolook tot de industriële stijl, door elke stijl voelt deze eyecatchers zich gesteund.

Heb jij ook zo’n eyecatcher in huis die je het liefste met iedereen wilt delen? Dan zien wij ook graag jouw mail in onze inbox oppoppen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide