08
za, aug

Je hebt allerlei wilde plannen voor een prachtig, nieuw interieur. Maar zodra je de meubels in een virtuele wereld bij elkaar zet, zie je ineens dat de harmonie ver te zoeken is. Terwijl je zo graag wil thuiskomen in een oase van rust! Houd onderstaande tips in je achterhoofd en probeer het nog eens: een rustige, ontspannen woonkamer is niet zo moeilijk te creëren.

Een houten ladder is niet alleen een heel praktisch voorwerp. Het is ook super leuke decoratie voor in je woning! Je kunt een ladder namelijk op verschillende manieren gebruiken in je interieur. Klim ermee naar een andere verdieping, gebruik het als handdoekenrek of zet het als opvallende accessoire in de woonkamer. Wij hebben een aantal toffe ideeën en inspiratiebeelden voor je!

Of je nu van rode of witte wijn houdt, met een mooie fles wijn mag je best een beetje pronken. En hoe doe je dit beter dan door jouw favoriete wijntjes in een prachtig wijnrek te leggen. Wij geven je graag wat tips over hoe je jouw wijn het beste kunt bewaren en zetten onze favoriete wijnrekken voor je op een rijtje. Zo kunnen je prachtige wijnflessen absoluut de show stelen!

Flexwerken is hot. Steeds minder Nederlanders hebben een “gewone”baan van 9 tot 5. Ook werkt vrijwel iedereen wel eens op een andere plek dan op kantoor. En dat betekent natuurlijk ook dat je andere eisen stelt aan je werkplek en apparatuur. Snel kunnen opstarten is daarbij belangrijk. Vaak richten we thuis ook een aparte werkplek in. Zo kunnen we een dag vanuit huis werken of af en toe wat kantoorwerk doen. Gelukkig is er ook allerlei nieuwe apparatuur met handige high tech snufjes die jouw thuiswerk-leven een stuk aangenamer maken. We geven je wat tips hoe je je thuiswerkplek optimaal kunt inrichten.

Designvloeren, epoxyvloeren, troffelvloeren….Je kunt tegenwoordig uit behoorlijk veel gietvloeren kiezen. Dan kan het nog een hele uitdaging zijn om de juiste variant uit te zoeken. Want voor welk materiaal kies je? En welke eigenschappen hebben deze materialen? Maak het jezelf daarom niet al te moeilijk en schakel een specialist in. Daarnaast geven wij je een aantal richtlijnen waar je op kunt letten in je zoektocht naar de juiste gietvloer.

In een vrijstaande woning op het platteland heb je er waarschijnlijk niet zoveel last van. Vooral midden in een dorp of in een drukke stad kun je er niet omheen: voorbijgangers die naar binnen gluren. Vaak doen mensen het onbewust en zonder vervelende bedoelingen. Toch neemt het een stukje privacy weg in je eigen huis. Om dit probleem op te lossen hebben we een overzicht gemaakt met praktische én stijlvolle ideeën. Hopelijk heb je iets aan onze tips!

Vergeet je bij de inrichting van je woning het trappenhuis niet? Vaak is de trap naar de eerste verdieping zichtbaar vanuit de hal. Voor een gezellige entree naar je huis moet je dus ook de trap mooi aankleden! Maar ook andere trappen in huis verdienen de aandacht: stijl en gezelligheid zitten immers in de details. Hier vind je alvast 5 inspiratietips:

Heb je iemand bij je thuis uitgenodigd voor een date? Dan vergroot je de kans op een succesvol afspraakje aanzienlijk door je huis extra romantisch te maken. Met de volgende 5 eenvoudige tips zorg je dat de sfeer meteen goed is, zodat je romantische avondje eigenlijk al niet meer stuk kan!