Vrijwel iedereen wel een smartphone, en voor velen onder ons is hij zelfs onmisbaar. Bij je telefoon kan je talloze accessoires bedenken, deels ter bescherming van je dure apparaat of juist ter personalisatie. Maar dat geldt niet alleen voor je telefoon! Denk ook aan powerbanks, (sport)horloges, oordoppen en talloze andere leuke hebbedingetjes. Al deze apparaten kunnen gepersonaliseerd worden door ze met leuke afbeeldingen te bedrukken. Dit kan alles zijn wat je wil!

Niets leuker dan een avondje surfen op het internet, op zoek naar leuke woonaccessoires of een compleet nieuwe inrichting. Bij de tiende webshop kom je tot de conclusie dat je ultieme wannahave tóch op de tweede website staat die je bezocht. Maar welke site was dat ook alweer? En je herinnert je ook de prijs en afmetingen niet meer. Wat nu?

Werken vanuit je thuiskantoor geeft je een hoop voordelen. Een van die voordelen is dat je de mogelijkheid hebt om jouw kantoor helemaal in te richten zoals jij dat wilt. Met alle respect voor alle kantoren en werkgevers: buiten de deur zal jouw kantoor nooit helemaal écht jouw kantoor worden. Thuis wel. Het is dan wel zaak om te zorgen voor de juiste inrichting. Denk altijd aan de onderstaande tips.

Werken vanuit huis levert veel voordelen op. Je hebt geen reistijd en staat niet in de file; je kunt gezellig ontbijten met het gezin; een wasje draaien tussendoor; en dat alles zonder kletsende collega’s om je heen. Natuurlijk is thuiswerken het meest efficiënt met een speciale werkkamer in je woning. Maar hoe richt je een kantoor aan huis in?

Werk je lange dagen? Ben je de hele dag druk met de kinderen? Dan schiet het pakken van een momentje ter ontspanning er soms bij in. Je staat op ‘aan’ en je blijft maar gaan. Een belangrijke factor die je kan helpen ontspannen is een opgeruimd interieur. Wanneer je huis op orde is, is er al een deel van je leven op orde. In dit artikel lees je over hoe je interieur bijdraagt aan ontspanning.

Je hebt allerlei wilde plannen voor een prachtig, nieuw interieur. Maar zodra je de meubels in een virtuele wereld bij elkaar zet, zie je ineens dat de harmonie ver te zoeken is. Terwijl je zo graag wil thuiskomen in een oase van rust! Houd onderstaande tips in je achterhoofd en probeer het nog eens: een rustige, ontspannen woonkamer is niet zo moeilijk te creëren.

Een houten ladder is niet alleen een heel praktisch voorwerp. Het is ook super leuke decoratie voor in je woning! Je kunt een ladder namelijk op verschillende manieren gebruiken in je interieur. Klim ermee naar een andere verdieping, gebruik het als handdoekenrek of zet het als opvallende accessoire in de woonkamer. Wij hebben een aantal toffe ideeën en inspiratiebeelden voor je!

Of je nu van rode of witte wijn houdt, met een mooie fles wijn mag je best een beetje pronken. En hoe doe je dit beter dan door jouw favoriete wijntjes in een prachtig wijnrek te leggen. Wij geven je graag wat tips over hoe je jouw wijn het beste kunt bewaren en zetten onze favoriete wijnrekken voor je op een rijtje. Zo kunnen je prachtige wijnflessen absoluut de show stelen!