De R zit weer in de maand en dat is dus Reden voor een feestje! Verjaardagen, Sinterklaas, Kerst: we mogen weer de winkels induiken voor versiering. De tafels worden weer uitgebreid gedekt, het huis wordt versierden je komt samen om van deze tijd te genieten.  Het gaat niet meer alleen om wat voor feestelijke outfit je aan hebt, maar om hoe je jezelf in het geheel presenteert.

Steeds meer mensen werken een of meerdere dagen vanuit huis. Zeker wanneer je zelfstandig ondernemer bent is het belangrijk om goed na te denken over je aankopen, verbruik en inrichting. Want met enkele slimme keuzes kun je veel kosten besparen! Wij helpen je graag op weg:

Maak kennis met Homeblend, eind 2018 gelanceerd in Nederland en in een klein jaar uitgegroeid tot een bekend online inspiratieplatform voor koken, wonen en lifestyle. Ook via social media als Instagram en Pinterest groeit Homeblend als kool. Kenmerkend is de enorme database van meer dan 50.000 meubels en woonaccessoires, waar je dankzij de handige functies binnen no-time de mooiste nieuwe producten vindt voor jouw thuis. Met de pay-off ‘Dat is handig.’ maakt Homeblend online woonwinkelen vernieuwend. Naast de grote hoeveelheid producten biedt de website dagelijks inspiratie voor in en om het huis. Dit veelal in samenwerking met bekende, vooral Nederlandse woonmerken.

Hou jij ook zo van de industriële woonstijl, of van modern wonen met een stoer tintje? Dan is het hoog tijd om de oneindige mogelijkheden van betonlook verf te ontdekken. Want elke woonruimte en elk stukje interieur kun je met behulp van betonlook verf een compleet nieuwe uitstraling geven. In dit artikel lees je er meer over!

Je ziet steeds meer mensen terugvallen op het ‘ouderwetse’ projectiescherm. Waarom? Omdat de projectieschermen van tegenwoordig hartstikke modern en hip zijn met allerlei toepassingen om het gebruik nog beter te maken. Maar waar kun je zo’n projectiescherm allemaal voor gebruiken? We zetten een aantal handige toepassingen voor je op een rijtje.

Ook wanneer je nog niet zo bekend bent met de term feng shui heb je het waarschijnlijk al een keer ervaren. Een woning waar je binnenstapt en jezelf direct helemaal thuis voelt. Alles lijkt er op zijn plek te zijn en je kunt je overal goed voelen. Dat gevoel, dat kun je krijgen door je woning feng-shui in te richten. Maar op wat voor manier kun je dit eigenlijk voor elkaar krijgen? We geven je een aantal handige tips.

Wit is de basis in bijna iedere woonstijl. Het is klassiek, stijlvol en strak maar kan ook enorm gezellig zijn in combinatie met andere kleuren Wil jij een “clean” interieur in huis? Lees dan onze volgende tips!

De woonkamer is voor de meeste mensen de belangrijkste leefruimte: het moet een fijne plek zijn om je vrije uurtjes in door te brengen. Hoe zorg je er nu voor dat de woonkamer rust en een gezellige sfeer uitstraalt? Daar zijn veel manieren voor, maar voor een groot deel begint dit bij de kasten…

We kunnen vaak echt genieten van een avondje gezellig op de bank met een leuke film op tv. Helemaal terecht ook! Het is de ultieme manier om even lekker te ontspannen en tijd met het gezin door te brengen. Maar de ouderwetse tv meubels passen niet altijd even goed meer in het interieur. Daarnaast is je tv een opvallend element in je interieur en wil je dit natuurlijk wel op de juiste manier kunnen plaatsen. Gelukkig zijn er steeds meer handige, praktische en design-gerichte manieren om je tv in het interieur te verwerken. We geven je een aantal handige tips om je tv op een mooie manier tentoon te stellen!