Heb jij een tweede huis dat je als vakantiehuis gebruikt en wil je deze graag verhuren wanneer je er zelf niet bent? Dat is erg logisch! Het zou leuk zijn om er ook nog iets aan te verdienen, maar wanneer je quitte speelt met het verhuur is dat natuurlijk ook erg prettig.

Als je op zoek gaat naar een nieuwe eetkamerstoelen of schattig bijzettafeltje, denk je niet gauw aan toebehoren als vloerglijders. Toch zijn deze vloerglijders een belangrijk onderdeel van het onderhouden van je interieur. Je wilt natuurlijk niet dat je mooie vloer krassen krijgt of dat je elke dag ontzettend voorzichtig je stoel moet aanschuiven na het ontbijt. Je huis is er om in geleefd te worden: gelukkig kan dat naar hartelust na het plaatsen van vloergeleiders.

De televisie neemt hoogstwaarschijnlijk een cruciale plek in jouw woonkamer in. Hierop kijk je het dagelijkse nieuws, geniet je van mooie films met je vrienden of familie of kun je urenlang ontspannen door in een toffe serie te duiken. Dat zo’n TV aardig belangrijk is, staat dus buiten kijf. Daarom is het ook fijn als hij er mooi uit ziet, alle elektronische snufjes heeft die je wenst en dat de televisie natuurlijk binnen je budget valt. Wil jij binnenkort een (nieuwe) TV aanschaffen? In dit artikel vertellen we je wat je zeker over deze aankoop moet weten.

Een decoratieve ladder of een wandrek met treden: ze vormen een speels element in je interieur. In de woonkamer, slaapkamer of op de gang. Met plantjes erin of als creatief kledingrek. In landelijke stijl, of een ladder met industriële uitstraling. Je kunt er alle kanten mee op! Wij zetten 7 leuke ladders voor je op een rijtje, compleet met ideeën ter inspiratie: 

Inspiratie op woongebied opdoen is heerlijk. Het geeft weer nieuwe inzichten voor je inrichting. Rondsnuffelen bij de meubelboulevard of surfen op het web is fijn, maar nog fijner is om neer te ploffen in die luie stoel en door een prachtig boek te bladeren. Of het nu over inrichting, duurzaamheid of schoonmaken gaat: door deze woon- en interieurboeken raak je zeker geïnspireerd! 

Je woning is niet compleet zonder een deurmat: anders loop je het vuil zó naar binnen. Maar de ene deurmat is de andere niet. Wat zijn de mogelijkheden? En hoe maak je een keuze uit het enorme aanbod?

In Nederland zijn er zo’n 3,3 miljoen mensen die regelmatig thuiswerken[1], dat is 37% van de totale beroepsbevolking. En hoewel de meningen hierover verdeeld zijn, beweren thuiswerkers (veel) productiever te zijn in hun eigen huis, dan op kantoor. Een prettige werkomgeving draagt daaraan bij, maar hoe creëer je deze?

Heb je goed internet op bepaalde punten in de woning maar lijkt de verbinding steeds slechter te worden wanneer je bijvoorbeeld naar de zolder loopt? Dat is niet gek. Je kunt in huis tientallen factoren vinden die het internet kunnen vertragen, of er zelfs voor kunnen zorgen dat je op bepaalde plekken helemaal geen internet hebt. Maar wat kun je er nu aan doen om dit trage internet op te lossen? We geven je een aantal praktische tips die je direct toe kunt passen.

De zomer is voorbij en langzaam aan maken wij ons op voor de winterperiode. In de winter vertoeven wij Nederlanders veel vrije tijd door in onze woning. Het is dan ook niet raar dat je rond de herfst extra aandacht aan je interieur besteed. Misschien enkele nieuwe meubels of andere overgordijnen? Maar op zich hoef je er niet heel veel geld tegen aan te gooien. Een paar andere sierkussentjes kunnen ook al wonderen doen. Een leuk vloerkleedje in warme winterse tinten en wat decoratieve woonaccessoires zoals kaarsen, lantaarns en plantjes toveren je woonkamer en keuken al gauw om in een gezellig, warm cosy paleisje.