Steeds meer mensen richten een eigen bedrijf op of werken één of meerdere dagen thuis. Het is dan een logische stap om een kantoor aan huis in te richten. Ben jij ook van plan om thuis een kamer om te toveren tot kantoorruimte? Ongetwijfeld ben je op zoek naar de perfecte combinatie van een prachtige uitstraling en optimale functionaliteit.

Met inmiddels ruim een volledig jaar op de klok blijft woonplatform Homeblend groeien als kool. Het inspiratieplatform heeft de afgelopen maanden wederom mooie veranderingen doorgevoerd. En die willen wij jou natuurlijk niet onthouden. Een kijkje achter de schermen leert dat het platform hard aan de weg timmert en steeds vaker onderdeel wordt van de zoektocht naar nieuwe meubels en woonaccessoires. Dat kan ook bijna niet anders, want een brede meubelcollectie is er voor ieder wat wils.

December is een drukke maand vol met gezellige dagen. Van het feest met de goed heilig man genaamd Sinterklaas tot de verre reiziger van de Noordpool, de Kerstman. De ideale tijd om samen met je familie te genieten van heerlijk eten, prachtige cadeaus en echte familietijd.  Heerlijk om na te genieten, maar je kan je ook voorstellen dat het huis een bende kan zijn na al die drukke dagen. Zalig om het nieuwe jaar met een schoon en opgeruimd huis te beginnen. Maar hoe doe je dat eigenlijk? In dit artikel lees je verschillende tips om jouw plekje weer helemaal fris te maken.

Ben jij ook zo gek op een modern interieur? Dat snappen wij wel, want in deze woonstijl zijn de mogelijkheden eindeloos: of je nu gaat voor strakke designer meubels, houten woonaccessoires of lekker veel wit – er kan veel in een modern interieur. Maar de basis van je huis is cruciaal voor een modern interieur. Hoe krijg je nou precies die sfeer waar je naar op zoek bent? Denk eens aan het plaatsen van sierlijsten!

Als je denkt aan van die mooie, oude grachtenpanden, dan denk je al gauw aan die fantastische ornamenten op het plafond. Wij dromen er in ieder geval bij weg, maar helaas woont niet iedereen in zo’n historisch pand. Wil jij wonen met zo’n klassieke sfeer – ook als je niet in een monumentaal pand woont? Tegenwoordig kan elke woning die prachtige klassieke touch krijgen: je kunt namelijk in elk pand klassieke plafonddecoratie laten plaatsen. Geweldig, toch?

In de jaren ‘80 en ‘90 van de vorige eeuw waren antieke meubels en objecten enorm populair. Mensen kochten antieke kasten, koloniale tafels en tropisch houtenstoelen voor woekerprijzen die soms wel opliepen tot tienduizenden guldens. Echter, de afgelopen decennia is de mode flink veranderd en de jeugd van tegenwoordig wil meestal niets meer met antiek te maken hebben.

Sfeervol wonen wordt steeds belangrijker in deze tijd. We voegen warmte toe daar waar we maar kunnen. Ook wordt erveel meer aandacht besteed aan design en kleuren. En zo maken we van ons huis die aangename warme plek waar we elke dag kunnen ontspannen en weer opladen. Maar hoe doe je dit nu eigenlijk precies? Want vaak weten we niet zo goed waar we moeten beginnen bij een restyling van ons interieur. Vandaag geven we je 5 basistips van interieur designers om meer sfeer te creëren in je huis.

Na een lange werkdag is het heerlijk om thuis te komen in een uitnodigend huis. Je interieur moet daarom een bepaalde gezelligheid uitstralen. Dat zorgt voor rust, ontspanning en een ontzettend goede sfeer. Wil jij je woning net wat knusser maken? Hier vind je een aantal goede tips om dat voor elkaar te krijgen.

Met de lage temperaturen in de winter blijf je ‘s avonds het liefst lekker thuis. En het is natuurlijk fijn als ‘thuis’ een warme, gezellige omgeving is. Is jouw woonkamer die perfecte plek? Of kan deze nog wel wat verbetering gebruiken? Mocht het laatste het geval zijn, lees dan vooral door! We geven je 4 tips voor een warmere sfeer in huis.