Je vloer zit vol met krassen, viltjes blijven niet langer dan een paar weken zitten en je bent er elke keer weer druk mee. Een grote ergernis bij veel huishoudens. Scratch no More heeft de oplossing: een compleet assortiment niet krassende beschermdopjes!

Muziek fans opgelet! Het is tijd om je muziekkamer in te gaan richten. Of je nu een talentvolle tiener in huis hebt die besloten heeft zijn of haar leven aan de muziek te wijden, je partner graag een keer een drumsolo speelt, of je zelf actief bezig bent op de gitaar. Een muziekkamer kan het hele gezin veel plezier en gezelligheid brengen. Maar hoe richt je zo’n muziekkamer nu in, en waar moet je op letten? Je leest het hier.

De een houd van strak, de ander van modern. Wat je stijl ook is, sfeer creeeren willen we allemaal. Niets is zo saai om in een woonkamer te moeten bivakkeren waar het ongezellig en sfeerloos is. Sfeer creeeren is helemaal niet zo moeilijk. Wij geven je 5 tips voor een sfeervolle woonkamer.

De woontrends volgen elkaar in hoog tempo op. Elk jaar worden er nieuwe kleuren gekozen die de trend zetten in het interieur en ook zien we dat de materialen die we gebruiken in het interieur steeds weer veranderen. Vorig jaar zagen we bijvoorbeeld veel koper en draadstaal in het interieur. Dit jaar zien we meer natuurlijke materialen en wordt duurzaamheid ook steeds belangrijker.

Japan is populair! En niet alleen als vakantiebestemming, maar ook wat betreft de levenswijze. De interieurstijl speelt hier een belangrijke rol bij – en ook deze kunnen we naar ons eigen interieur toehalen.

Je komt ze overal tegen, de strakke, minimalistische instagram interieur foto’s. Misschien is jouw interieur wel net zo perfect en magazine-ready ingericht als die populaire insta-foto’s. Of misschien is jouw interieur wat meer ‘gewoontjes’ vergeleken die super fancy insta-foto’s. Het maakt uiteindelijk helemaal geen verschil, met de juiste technieken kun jij iedere interieur foto er hartstikke strak uit laten zien. Hoe je dat doet, lees je hier.

Wil je jouw slaapkamer een geheel nieuwe uitstraling geven? Dan kun je de muren een likje verf geven of nieuwe meubels aanschaffen, maar je kunt er ook voor kiezen het plafond te vervangen. Door een nieuw slaapkamerplafond te laten plaatsen, kun je de ruimte een hele andere uitstraling en sfeer geven.

Wanneer het gaat om het inrichten van je kantoorinterieur, is de kans groot dat je twee wensen hebt. Je wilt de ruimte een persoonlijke én een zakelijke uitstraling geven. Hoewel dat misschien twee tegenstrijdige looks lijken te zijn, gaan ze prima samen. In deze blog ontdek je hoe! 

We zien het steeds vaker: mensen die hun eigen villa bouwen om heerlijk te kunnen genieten in hun eigen ontworpen huis. Het grote voordeel van een eigen villa laten bouwen is het feit dat je zelf helemaal kunt beslissen hoe je woning eruit komt te zien, zowel wat betreft interieur als exterieur. Kies je bijvoorbeeld voor een luxe serre in je nieuwe villa of ben je op zoek naar de perfecte balans tussen binnen en buiten? Het belangrijkste is om je woning compleet eigen te maken: een plek waar je je thuis voelt en je helemaal jezelf kunt zijn. Ben je daar naar op zoek? Dan is een eigen villa bouwen een uitstekend idee.