De winter is bijna voorbij en voor je het weet is de zomer er weer. Tijd om weer helemaal fit te worden. Tegenwoordig zijn de mensen echter zo druk dat een bezoek aan een reguliere gym niet meer in het schema past. Het beste is dan om de gym naar huis te halen. Veel mensen denken dan aan grote apparaten en verbouwing aan het huis. Het kan echter veel simpeler. Aan een oppervlakte van ongeveer 10 vierkante meter heb je al genoeg. Dit wordt jouw eigen home gym. Wat heb je hiervoor nodig?

Opeens begon iedereen het er plotseling over te hebben: glasvezel internet. Deze nieuwe vorm van internet is binnen een korte tijd ontzettend populair geworden. Zo kiezen steeds meer mensen bijvoorbeeld voor glasvezel internet van KPN. Is glasvezel echt zoveel beter dan het internetten met behulp van koper of een kabel? Jazeker, en we leggen je graag uit wat de voordelen zijn van het nieuwe internet. De verschillen tussen de verschillende vormen van internet lees je hier.

Wanneer een dierbare is overleden, heb je veel dingen om over na te denken. Natuurlijk wil je diegene zo goed mogelijk herdenken. Veel mensen vinden het moeilijk om dit te doen in huis. Want waar en hoe doe je dat zo goed en mooi mogelijk? Dit zijn 5 tips om je dierbaren te herdenken in je interieur.

Spreekt een landelijk interieur jou helemaal aan, maar weet je niet hoe je deze woonstijl naar je eigen huis kunt brengen? Wij geven 10 ideeën ter inspiratie: van meubels tot materiaalgebruik.

Kerst en oud en nieuw zijn alweer voorbij, maar gelukkig zijn er gedurende het hele jaar nog genoeg feestdagen om te vieren. Ook verjaardagen horen daarbij, en af en toe moet het ook kunnen om zonder reden in je huis een feestje te vieren. Gewoon omdat het kan. Een huisfeest geven is heel leuk, maar doe je het liefst zo slim en makkelijk mogelijk. Decoraties, eten en drinken, et cetera. Zó leuk allemaal, maar om ook een beetje aan het milieu te denken én bij de tijd te blijven doe je het ook nog eens duurzaam. Dat is eenvoudiger dan je denkt en is op alle fronten mogelijk!

Een landelijk interieur straalt rust uit zonder dat het saai wordt. Het is robuust, romantisch en luxe tegelijk. De stijl is perfect voor grote gezinnen die gezellig samen willen komen. Het draait namelijk om grote meubels, een grote keuken en genoeg ruimte voor iedereen. En het leukste is dat je de landelijke stijl in elke ruimte van je woning kunt toepassen.

Ben jij een van de geluksvogels die een zolderkamer overheeft en deze tot kantoor in kan richten? Dan ben je hier aan het goede adres. In dit artikel geven we namelijk allerlei leuke, handige en praktische tips die ervoor zorgen dat jouw zolderkamer in no-time omgetoverd is tot het perfecte thuiskantoor.

Het is voor velen een droom die werkelijkheid wordt: werken vanuit je eigen huis, je eigen thuiskantoor. En hoewel dit ontzettend fijn is, kan het wel lastig zijn om zaken en privé te scheiden. Werk je bijvoorbeeld vanuit je slaapkamer of vanuit die ene kamer waar al het wasgoed hangt, dan kan dit ervoor zorgen dat je niet direct het gevoel hebt ook echt aan en vooral op het ‘werk’ te zijn. Met deze tips zorg je ervoor dat jouw thuiskantoor als een echte werkplek voelt.