Als het warm begint te worden in ons land, begint de grote strijd: waar kun je nog een airco kopen om de hete dagen mee door te komen? Ook de keuze voor een airco kan nog best lastig zijn, want welke soorten zijn er eigenlijk, en welke airco kun je nou het beste kiezen? Geen paniek: in dit artikel zetten we alles over de perfecte airco op een rijtje, zodat jij (lekker op tijd) een weloverwegen keuze kunt maken.

We werken allemaal steeds meer thuis. Moet jij ook van je baas vanuit je woning werken, maar vind je het lastig om je te concentreren? Wil je graag zo efficiënt mogelijk aan de slag, en wil je (ook al zit je misschien aan de keukentafel) ook gewoon werken vanaf een leuke werkplek? Dat snappen we, en daarom zetten we in dit artikel op een rij hoe je thuiswerken zo functioneel én plezier mogelijk kunt maken. Zo heb je eigenlijk helemaal geen zin meer om nog naar kantoor te gaan!

Het is bijna weer zo ver: Moederdag! Zondag 10 mei staat in het teken van de liefste persoon in je leven, je moeder. Dit jaar is dat wat anders dan anders, want misschien kun jij je moeder niet bezoeken. Gelukkig zijn er volop online mogelijkheden om de leukste cadeaus digitaal te bestellen én bij je moeders voordeur te laten bezorgen. Op deze manier maak je Moederdag onvergetelijk!

Mis jij de sportschool ook zo? Of ben je juist helemaal niet zo sportief, maar wil je daar tijdens deze lockdown graag wat verandering in brengen? Nu we allemaal veel tijd thuis doorbrengen, kan dit juist dé periode zijn om aan je fitheid te werken. Daar heb je namelijk echt niet per se een sportschool voor nodig, want thuis sporten kan net zo goed zijn als in de gym! Meer weten over hoe je dat dan aanpakt in je geliefde interieur? In dit artikel geven we 4 tips voor een coole gym@home.

In deze tijd werken meer mensen vaker thuis dan ooit. Om zo goed mogelijk thuis te kunnen werken, is het wel zo handig als je daar een fijne werkplek voor hebt. Hoe kun je dat nu het beste aanpakken – helemaal als je in een wat kleiner huis woont? Wij zetten 5 tips voor je op een rij om een fijne werkplek in huis te creëren.

De kans is groot dat we dit jaar niet kunnen afreizen naar een tropische bestemming of zelfs naar de Nederlandse camping kunnen om vakantie te vieren. Dat is natuurlijk flink balen, maar wij zetten de schouders eronder en gaan kijken naar wat wél kan. Toch genieten van de zon op je gezicht, een goede cocktail en de het lekkerste eten? Ga op vakantie in eigen huis! Nu we meer tijd in onze eigen woning doorbrengen, is dit het moment om te investeren in je interieur: zo wil je zelfs nergens meer naartoe. 

Het paasweekend zal dit jaar anders en minder druk zijn dan normaal. Toch is het een fijn moment om samen aan tafel te gaan - of dat nou thuis is met het gezin of virtueel met familie en vrienden op afstand. Geniet samen van Pasen met een vrolijk gedekte tafel.

Dit jaar verloopt het Paasfeest misschien wat anders dan we gewend zijn. We zitten midden in de tijd van sociale distantiëring en kunnen niet zomaar naar de winkel voor de leukste paasspulletjes. Gelukkig kunnen we online alles bestellen om toch een fantastische paastafel te maken: zo kun je samen met je gezin, partner of gewoon lekker in je eentje genieten van een geweldig Pasen. Met deze items voor in huis maak jij Pasen extra gezellig!

Thuis is nu ook sportschool, kinderdagverblijf, werkplek, school, vergaderzaal en het terrasje in de zon. Dat maakt het extra belangrijk om slim met de ruimte in huis om te gaan en fijne plekken te creëren. Dat is niet altijd even makkelijk - uit eerder onderzoek* van IKEA bleek al dat bijna een kwart van de Nederlanders het moeilijk vindt om thuis privacy te ervaren. IKEA zet daarom een aantal tips op een rij om in deze periode de ruimte goed te benutten en het thuis gezellig te maken - of je nou alleen woont of juist omringd bent door veel kinderen.