08
za, aug

Ben jij toe aan een nieuwe look in huis? Soms is één verandering al genoeg! Welke van deze 5 effectieve make-overs zou jij wel eens willen uitproberen?

Zoek jij een cadeau voor iemand die veel op reis is? Dat kan best lastig zijn. Want wat moet je iemand geven die het liefst ergens anders is? Toch zijn er heel leuke cadeaus te vinden als je weet waar je moet zoeken. Hier vind je vijf leuke ideeën voor een wooncadeau voor de fervente reiziger.

Soms lijkt het wel eens alsof iedereen een smartphone heeft en dat de huistelefoon helemaal heeft afgedaan. Televisiereclames voor abonnementen voor mobiele telefonie genoeg, maar nooit meer over abonnementen voor een goede vaste lijn. Maar schijn bedriegt. De huistelefoon is nog steeds razend populair.

De winter is bijna voorbij en voor je het weet is de zomer er weer. Tijd om weer helemaal fit te worden. Tegenwoordig zijn de mensen echter zo druk dat een bezoek aan een reguliere gym niet meer in het schema past. Het beste is dan om de gym naar huis te halen. Veel mensen denken dan aan grote apparaten en verbouwing aan het huis. Het kan echter veel simpeler. Aan een oppervlakte van ongeveer 10 vierkante meter heb je al genoeg. Dit wordt jouw eigen home gym. Wat heb je hiervoor nodig?

Opeens begon iedereen het er plotseling over te hebben: glasvezel internet. Deze nieuwe vorm van internet is binnen een korte tijd ontzettend populair geworden. Zo kiezen steeds meer mensen bijvoorbeeld voor glasvezel internet van KPN. Is glasvezel echt zoveel beter dan het internetten met behulp van koper of een kabel? Jazeker, en we leggen je graag uit wat de voordelen zijn van het nieuwe internet. De verschillen tussen de verschillende vormen van internet lees je hier.

Wanneer een dierbare is overleden, heb je veel dingen om over na te denken. Natuurlijk wil je diegene zo goed mogelijk herdenken. Veel mensen vinden het moeilijk om dit te doen in huis. Want waar en hoe doe je dat zo goed en mooi mogelijk? Dit zijn 5 tips om je dierbaren te herdenken in je interieur.

Spreekt een landelijk interieur jou helemaal aan, maar weet je niet hoe je deze woonstijl naar je eigen huis kunt brengen? Wij geven 10 ideeën ter inspiratie: van meubels tot materiaalgebruik.

Kerst en oud en nieuw zijn alweer voorbij, maar gelukkig zijn er gedurende het hele jaar nog genoeg feestdagen om te vieren. Ook verjaardagen horen daarbij, en af en toe moet het ook kunnen om zonder reden in je huis een feestje te vieren. Gewoon omdat het kan. Een huisfeest geven is heel leuk, maar doe je het liefst zo slim en makkelijk mogelijk. Decoraties, eten en drinken, et cetera. Zó leuk allemaal, maar om ook een beetje aan het milieu te denken én bij de tijd te blijven doe je het ook nog eens duurzaam. Dat is eenvoudiger dan je denkt en is op alle fronten mogelijk!