1110
Ontspannen op een ander level
Gepubliceerd: 19-06-2019 Laatste update: 11-06-2023

Werk je lange dagen? Ben je de hele dag druk met de kinderen? Dan schiet het pakken van een momentje ter ontspanning er soms bij in. Je staat op ‘aan’ en je blijft maar gaan. Een belangrijke factor die je kan helpen ontspannen is een opgeruimd interieur. Wanneer je huis op orde is, is er al een deel van je leven op orde. In dit artikel lees je over hoe je interieur bijdraagt aan ontspanning.

Rust in je interieur

Door te kiezen voor een georganiseerde en rustgevende indeling van je interieur bespaar je jezelf de stress van het schoonmaken en opruimen. Kies hierbij voor niet te veel verschillende kleuren bij mekaar. Ga voor een aantal basiskleuren en combineer deze met elkaar. Dit geldt voor je muur, vloerkleed, en meubilair. Voor een leuk effect, kun je ook altijd een zitzak in de kleur van je interieur toevoegen bijvoorbeeld grijs. Voeg een aantal planten toe voor een mooi contrast in kleur, maar uiteraard ook voor de sfeer.

Opruimen = winnen

Wanneer je een zware dag hebt gehad (of een zware week) dan heb je eigenlijk helemaal geen zin om nog op te moeten ruimen en schoon te maken. Maar, je zult zien, dat als je even een half uurtje neemt om het wél te doen, dat je je daarna makkelijker zult ontspannen. Orde in je huis, is meer orde in je hoofd. Een eenvoudige tip om rommel uit het zicht weg te werken is door spullen zo veel mogelijk op te bergen. Dat opruimen en opbergen kan op vele manieren en het zal je verbazen hoe eenvoudig het eigenlijk is. Denk er bijvoorbeeld over het speelgoed van je kinderen weg te bergen in de speelhoek, je schoenen in een schoenenkast en zelfs je prullenbak kun je wegwerken in een kastje.

Neerploffen en opladen

Wil je echt even je zorgen vergeten en je complete ontspanning pakken? Plof dan op een zitzak van Terapy. Deze zitzakken zijn verkrijgbaar in elke kleur die je kan bedenken, zodat deze perfect in je interieur past. De zitzakken zijn ontworpen met een ergonomische inslag en zijn ontworpen om het lichaam optimaal te ondersteunen. In welke houding je ook neerploft op deze zitzakken, alle drukpunten in je lichaam krijgen steun. Hierdoor lig je in elke positie comfortabel en droom je gemakkelijk even weg! Deze zitzakken onderscheiden zich door het zachte materiaal en de vulling die voelt alsof je op een wolkje ligt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide