1732
Nog meer wooninspiratie én klantbeoordelingen
Gepubliceerd: 13-12-2019

Met inmiddels ruim een volledig jaar op de klok blijft woonplatform Homeblend groeien als kool. Het inspiratieplatform heeft de afgelopen maanden wederom mooie veranderingen doorgevoerd. En die willen wij jou natuurlijk niet onthouden. Een kijkje achter de schermen leert dat het platform hard aan de weg timmert en steeds vaker onderdeel wordt van de zoektocht naar nieuwe meubels en woonaccessoires. Dat kan ook bijna niet anders, want een brede meubelcollectie is er voor ieder wat wils.

 

Homeblend: even kennis maken met dit woonplatform

Voor degene die Homeblend nog niet kennen: het is sinds eind 2018 een inspiratieplatform voor koken, wonen & lifestyle. Met meer dan 50.000 producten én hele handige mogelijkheden om deze te filteren is het erg eenvoudig om de perfecte meubels en woonaccessoires te vinden. Met de pay-off ‘Dat is handig.’ maakt Homeblend online woonwinkelen vernieuwend. Naast de grote hoeveelheid producten biedt de website dagelijks inspiratie voor in en om het huis. Dit veelal in samenwerking met bekende, vooral Nederlandse woonmerken. Opvallend is dat Homeblend zelf geen mogelijkheden biedt om te bestellen, het werkt enkel als platform en linkt jou door naar de aanbieder. Deze aanbieders zijn bekende (online) woonwinkels.

Klantbeoordelingen worden steeds belangrijker

In de meubelbranche, waar de levertijden over het algemeen langer zijn dan een week, is het belangrijk om goed te kijken naar de ervaringen van anderen met de meubelwinkel. Daarom heeft Homeblend ervoor gekozen de samenwerking te zoeken met Goedbeoordeeld.nl, een website die de klantbeoordelingen van webwinkels verzamelt. Op die manier heeft een potentiële koper bij de overweging een beter beeld van de Homeblend-partner waarbij hij de koop wil gaan doen. Concreet komt bij elk product, naast een link naar de verkoper, ook een link naar de woonwinkel beoordelingen te staan. Die combinatie zorgt ervoor dat Homeblend, naast de inspiratiebron, ook informatiebron wordt. Vanaf de tweede helft van december zal de samenwerking zichtbaar worden op Homeblend.nl. Heb je zelf goede of minder goede woonwinkel ervaringen, laat deze dan achter via Goedbeoordeeld.

Meer wooninspiratie via Instagram (@homeblendnl)

Tot slot: natuurlijk heeft Homeblend al een tijd een populair Pinterest account met inmiddels meer dan 1.000 Pins met volop wooninspiratie. Sinds een tijd is het daarnaast ook zeer actief op Instagram. Hier vind je een mix van wooninspiratie, maar ook inspiratie opgedaan buiten de deur. Zo laat Homeblend hotspots je bijvoorbeeld de populairste horecagelegenheden zien met een opvallend interieur. De komende tijd zul je steeds meer van deze out-of-home wooninspiratie gaan zien. Op die manier word je net even anders geprikkeld dan je gewend bent.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide