457
Nieuw koffietafelboek: 40 by Studio Piet Boon
Gepubliceerd: 10-10-2023

Studio Piet Boon, wereldwijd bekend om vakmanschap en tijdloze esthetiek, kondigt met trots de lancering aan van "40 by Studio Piet Boon". Dit boek neemt je mee op een boeiende reis langs diverse projecten, van bruisende straten in Osaka tot de zonnige kust van Miami, het betoverende Corsicaanse landschap en de pittoreske Amsterdamse grachten. Het eert vier decennia van transformatie, van een lokaal ontwerpbureau tot een internationaal toonaangevende designstudio.

Veertig jaar toewijding en excellentie

Al vier decennia symboliseert Studio Piet Boon innovatie en excellentie in een sector waar blijvend succes zeldzaam is. Dit boek werpt een licht op de hoogtepunten van de studio, met 40 inspirerende ontwerpideeën, prachtige fotografie en inzichtelijke toelichting op recente projecten en iconische producten. Deze creaties zijn het resultaat van samenwerkingen met klanten, partners en een divers en getalenteerd team - de essentiële bouwstenen van Studio Piet Boon.

Een bron van inspiratie en ideeën

"We zijn verheugd en trots op de publicatie van '40 by Studio Piet Boon'. Dit boek belicht onze waarden en succesvolle samenwerkingen die ons merk hebben opgebouwd. Het is een inspiratiebron, waarin onze toewijding aan tijdloos ontwerp tot uiting komt. Onze ontwerpen verbinden zich met klanten en designliefhebbers over de hele wereld," aldus Piet Boon, oprichter van Studio Piet Boon. Ontdek deze vier decennia aan designexcellentie en laat je inspireren door de visie van Studio Piet Boon.

inspiratiebrochures1.png

Een prachtig boek om cadeau te geven voor de feestdagen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide