2426
Niet op vakantie? Investeer in je interieur!
Gepubliceerd: 12-08-2020 Laatste update: 10-10-2022

De kans is groot dat we dit jaar niet kunnen afreizen naar een tropische bestemming of zelfs naar de Nederlandse camping kunnen om vakantie te vieren. Dat is natuurlijk flink balen, maar wij zetten de schouders eronder en gaan kijken naar wat wél kan. Toch genieten van de zon op je gezicht, een goede cocktail en de het lekkerste eten? Ga op vakantie in eigen huis! Nu we meer tijd in onze eigen woning doorbrengen, is dit het moment om te investeren in je interieur: zo wil je zelfs nergens meer naartoe. 

Inspiratie alom
In deze tijd hebben we allemaal te maken met tegenslagen. Verwen jezelf daarom lekker en maak je huis de allerfijnste plek om te zijn! Natuurlijk is het vervelend dat ons dagelijks leven veranderd, maar het kan juist ook kansen bieden. Kom heerlijk tot rust in je eigen huis, dat er straks mooier dan ooit uit ziet. Ga lekker nieuwe meubels shoppen en (online) op jacht naar kekke woonaccessoires, je verdient het! Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Neem eens goed de tijd om je te verdiepen in gave woonstijlen en nieuwe interieurtrends. Dat is helemaal niet vervelend, want er is overal inspiratie te vinden! Vraag bijvoorbeeld gratis woonbrochures aan en blader deze languit in de tuin door met en lekker koel drankje erbij. Wie weet vind jij wel je droomkeuken of de mooiste gordijnen ooit!

Vakantie in eigen huis
Probeer ook zo veel mogelijk dat gewenste vakantiegevoel in je woning te halen. Lig jij op vakantie graag uren te bakken? Koop dan een kleurrijke hangmat of fijne nieuwe tuinmeubelen om aan je kleurtje te werken. Daar heb je de Costa del Sol echt niet voor nodig! Als je juist van een sportieve getaway houdt, kun je investeren in een ‘tuin gym’ of samen met je buren een workoutchallenge op jullie balkon organiseren. Is vakantie voor jou juist heerlijk eten en écht lekkere koffie? Maak dan een deel van je vakantiegeld op aan heerlijke, verse ingrediënten en maak zelf die Thaise wok, zelf gedraaide Italiaanse pasta of geweldige Spaanse tapas. En die koffie? Met een nieuw koffiezetapparaat (met melkopschuimer?) is het net alsof je op het Italiaanse terras zit. Vakantie in eigen huis, dus!

Vink die klusjesaf
Deze periode is dus ook perfect om eindelijk eens die interieurklusjes die je al tijden op je to do list hebt staan weg te werken. Je hebt wellicht je vakantiegeld straks op je rekening, maar kunt niet op vakantie: gebruik het bedrag om eindelijk die projecten aan te pakken. Het zal voor een ontzettend goed gevoel zorgen! Dat kan om grote projecten gaan, zoals het plaatsen van zonnepanelen of het vervangen van je oude witgoed voor een nieuwe wasmachine of droger, maar ook om kleinere klusjes zoals het schoonmaken van je afzuigkap of het vasttimmeren van die losse plank. Zo word je huis weer echt jouw plekje, waar je helemaal tevreden over kunt zijn – en heb je nu tijd en geld voor die upgrade.

Interieur hacks
Ook met een minder groot budget kun je deze tijd thuis de gaafste dingen voor je interieur verzinnen. Ga aan de slag met een do ityourself project, waar je de kosten helemaal zelf in de hand kan houden. Heb je tijdens je inspiratierondje een gave spiegel van hout gezien? Probeer eens zelf een houten lijst te timmeren van een oud kastje! Maak zelf de coolste verlichting van een lampsnoer en een grote gloeilamp, of tover je oude vertrouwde Ikea meubelen om in iets wat niemand anders heeft. Je vindt allerlei inspiratie voor interieur hacksop internet, met handleiding en al.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide