1684
Nederland op z’n mooist: 5 topbestemmingen
Gepubliceerd: 01-07-2019

Er is tegenwoordig een enorm aanbod als je op zoek bent naar een vakantiehuis. Weet je al waar je heen wilt? Kijk maar eens naar deze vijf opties voor jouw vakantie!

 

  1. Utrecht

In de kleinste provincie van Nederland kun je groots genieten. De Utrechtse heuvelrug is een prachtig gebied voor natuurliefhebbers, maar ook voor fiets- en wandelfanaten. En omdat Utrecht zo centraal ligt, is het bereiken van jouw vakantiehuis in Nederland een fluitje van een cent. Neem ook vooral een kijkje in de stad zelf, met zijn prachtige historische kern en gezellige winkelstraten.

  1. De Waddeneilanden

Een vakantiehuis op de Nederlandse Waddeneilanden is de beste garantie om echt even helemaal weg te zijn. Zodra je op de boot stapt voel je de dagelijkse zorgen van je afglijden. Dan is het tijd voor lange strandwandelingen en een hapje en drankje in één van de vele strandtenten die de eilanden je bieden. In de zomer is er zon, zee en strand en die heerlijke zomeravond. Op ieder eiland is er een rijk aanbod aan vakantiehuizen.

  1. Limburg

Wanneer je kiest voor een vakantiehuis in Limburg ben je verzekerd van een verblijf dat in het teken staat van bourgondisch genieten. Want in het zuiden weten ze hoe ze moeten genieten van het leven, namelijk met een goed glas wijn of bier en een goed gevulde eettafel. Voor de goede spijsvertering maak je na het eten een fijne wandeling door het groene, heuvelachtige landschap. Ben je op zoek naar meer actie? Neem dan je fiets of mountainbike mee en verken de heuvels op je tweewieler. Of bezoek de bruisende stad Maastricht, met zijn rijke verleden en lange winkelstraten.

  1. Zeeland

Wil je genieten van de zee, zonder al te veel drukte om je heen? Dan is een vakantiehuis in Zeeland de beste optie voor jou. Vooral buiten de zomermaanden is het er heerlijk rustig en kun je er genieten van absolute rust in de ideale strandsetting. Zeeland heeft een rijke historie, waar je veel over kunt leren als je dat wilt. Maar ook voor de actieveling is er veel te doen in de open ruimte die een vakantiehuis in Zeeland je biedt.

  1. De Veluwe

In dit prachtige beboste gebied in midden in Gelderland kun je alles vinden dat je zoekt. Rust in de bossen en velden, vertier en gezelligheid in steden als Arnhem en Nijmegen. Sporters kiezen vaak voor de Veluwe vanwege de lange, heuvelachtige wegen die het uitermate geschikt maken voor hardlopers en wielrenners. En een bezoek aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe is natuurlijk ook een aanrader voor iedereen die gebruik maakt van een vakantiehuis in Gelderland.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide