1776
Met tafelzeil toch een cosy wintersfeer creëren?
Gepubliceerd: 04-10-2019

De zomer is voorbij en langzaam aan maken wij ons op voor de winterperiode. In de winter vertoeven wij Nederlanders veel vrije tijd door in onze woning. Het is dan ook niet raar dat je rond de herfst extra aandacht aan je interieur besteed. Misschien enkele nieuwe meubels of andere overgordijnen? Maar op zich hoef je er niet heel veel geld tegen aan te gooien. Een paar andere sierkussentjes kunnen ook al wonderen doen. Een leuk vloerkleedje in warme winterse tinten en wat decoratieve woonaccessoires zoals kaarsen, lantaarns en plantjes toveren je woonkamer en keuken al gauw om in een gezellig, warm cosy paleisje.

 

Kies voor warme kleuren en aaibare materialen

Een warme uitstraling creëer je eenvoudig door wat donkere tinten aan je wooninrichting toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om één wand van je huiskamer in een mooie donker groene tint te verven. Met enkele aaibare materialen, denk aan een schapenvachtje op de bank of een zacht aanvoelend tapijtje leg je nog wat extra nadruk op het knusse wintergevoel dat je met de inrichting van je woning wilt overbrengen. Misschien heb je in de zomer geen tafelkleed op tafel liggen, maar in de winter is zo’n item nou echt iets dat die heerlijke cosy sfeer ten goede komt. Ik persoonlijk zou voor een tafelzeil gaan. Dit omdat een tafelzeil toch enkele grote voordelen ten opzichte van een tafelkleed heeft. Zo kun je bij een tafelzeil gerust een nat glas op tafel zetten, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je blijvende kringen in je tafel houdt. En datzelfde geldt voor eten. Knoeit er iemand tijdens het opscheppen? Dan is er geen man overboord. Met een vochtig doekje veeg je namelijk in een paar seconden vlekken weg.

Winters tafelzeil? Er is zoveel keuze!

De tafelzeilen branche produceert zowel in het voor- als in het najaar weer een hele nieuwe collectie welke afgestemd is op de interieurtrends van dat moment. In deze herfst zien we dat natuurlijke elementen in huis een grote rol spelen. Bij tafelzeil zien we dat ook terug in de vorm van prints met veel groene bladeren welke een natuurlijke sfeer in huis creëren. Daarnaast zien we ook veel effen kleuren voor op tafel. Mooi, met een voelbare structuur bewerking in diepe groentinten, curry, brons en antraciet kleuren. Naast natuurlijke elementen zijn ook stoere elementen bepalende sfeermakers voor herfst 2019. Voor de mensen die deze herst en winterperiode liever voor een wat stoerdere uitstraling gaan, vind je bij Hiptafelzeil.nl ook stoer tafelzeil in bijvoorbeeld beton look. Wil jij dit najaar ook je tafel een gezellige en knusse tint geven? Kijk dan eens bij Hiptafelzeil.nl! Hier kun je niet alleen terecht voor herfst en winterkleuren, maar ook voor kersttafelzeil, doorzichtig tafelzeil, tafelbeschermers en kantzeil. We zijn benieuwd hoe jouw tafel er straks uit gaat zien! 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide