777
Loop je over van de online inspiratie? Wij zeggen dan; Hatsa!

Je kent het ongetwijfeld, bij de ene webshop heb je een mooie bank gezien en bij de ander dé perfecte fauteuil. Ohja, die gordijnen waren bij weer een andere webshop in de aanbieding. Kortom, kwestie van door de bomen het bos niet meer zien.

Zeker wanneer je een nieuw huis moet inrichtingen, kun je het overzicht al snel kwijtraken. Het gevolg is dat het een allegaartje wordt, iets wat wij als interieurgekkies nou juist willen voorkomen. Onlangs stuitten wij op Hatsa, écht de oplossing voor de wirwar aan webshops waarvan bij ons nog tabbladen open stonden. Hoe het werkt? Wij leggen uit.

Laat dromen uitkomen

Hatsa is een platform die jou de gelegenheid biedt je droomkamer samen te stellen én deze voordelig aan te schaffen. Zij bieden je de mogelijkheid om verschillende shoppingboards samen te stellen. Op de redactie hebben we inmiddels allemaal per ruimte in huis een apart board aangemaakt.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Zo’n board vul je met de artikelen die jij online hebt gespot en in je woon- slaap- of eetkamer wilt. En al iets gekocht? Deze blijft gewoon op je board staan om te checken of het matcht met de spullen die nog op je verlangslijstje staan.

Leren en inspireren

Het leuke aan alles is dat we elkaar ook kunnen helpen en inspireren. Je kunt namelijk ook elkaars shoppingboards bekijken en zelfs ruimtes samen vullen. Ook kun je je favoriete interieur influencers volgen en tips van hen overnemen.

Dus kom je er zelf even niet uit? Vraag dan anderen om eens met een frisse blik online mee te kijken en wellicht hebben zij ergens wel een pareltje voor in jouw interieur gespot.

Welke webshops?

En dit is dus het fijne, íedere webshop. Doordat je de link van het product op je shoppingboard plaatst is er geen webshop die hier niet aan meewerkt. Hoe fijn is dat? En om het nog leuker te maken, je hoeft niet zelf alle webshops bij langs om te checken of ze al sale hebben. Hatsa checkt dit constant voor jou en wanneer er een prijsdaling is, krijg je hier automatisch een notificatie van. Hoe handig is dat!

Verlanglijstje al klaar?

Eigenlijk is Hatsa als shoppingbuddy een platform om jezelf en anderen te inspireren en daarnaast ook zeer geschikt voor het maken en delen van verlanglijstjes. Hier hebben ze zelfs nog een specifieke tool voor. Het nadeel vinden wij wel dat we nóg hebberiger worden omdat je ook mag spieken bij anderen wat zij voor online pareltjes hebben gevonden. Wij hebben ons lijstje al klaar, is het al Sinterklaas of Kerst?

Wonenonline

Onze partners