1787
Leuke interieurtips
Gepubliceerd: 08-08-2017 Laatste update: 11-06-2023

Zo nu en dan krijgen we de kriebels en willen we wel weer eens wat anders in ons interieur. Zo nu en dan krijgen we de kriebels en willen we wel weer eens wat anders in ons interieur.  Maar om nu elke keer een nieuwe tafel, bank of stoelen aan te gaan schaffen zou natuurlijk  een beetje te gek worden. Niet alleen voor al het werk dat het met zich mee brengt maar ook voor onze portomonnee. Gelukkig kunnen we ook op een wat voordeligere manier wat aanpassingen in ons interieur doen zodat het interieur toch weer een hele andere sfeer uitademt. Wij hebben een paar leuke tips voor je op een rijtje gezet.

Behangen met kranten
Het klinkt misschien een beetje vreemd maar origineel is het wel. Beplak eens een wand met verschillende kranten. Een beetje voorzichtigheid is hier wel op zijn plaats. Kranten kan je perfect plakken met behanglijm maar omdat kranten dunner zijn als gewoon behangpapier zul je secuur te werk moeten gaan. Om het jezelf wat gemakkelijker te maken kan je de kranten ook kris kras door en over elkaar heen plakken zodat er een gecontroleerde chaos ontstaat.

Nog meer creatieviteit met kranten
Ben je de look van die oude stoel helemaal zat of wil je wel eens wat anders als lampenkap? Ook hier kan je leuk met kranten uit de voeten. Beplak je meubels met kranten en voor extra bescherming kan je er nog een vernislaagje op aanbrengen.

Kussens bedrukken met eigen foto's
Wil je eens wat origneels op je bank wat ook nog heel persoonlijk is? Wat dacht je ervan om kussens te bedrukken foto's. Op de website van webprint kan je heel gemakkelijk foto's uploaden en deze op diverse soorten kussens laten bedrukken. Zo geef je je interieur een heel persoonlijk karakter. Naast kussens kan je je foto's op nog veel meer artikelen laten drukken bijvoorbeeld op onderzetters, kaarsenhouders of zelfs op klokken.

Creatief met afval
Wist je dat je met afval ook hele leuke dingen kunt doen? Wat dacht je bijvoorbeeld van een oude autoband. Geef hem een leuke kleur en gebruik hem als plantenbak voor in de tuin. Heb je nog ergens een oud vrijstaand bad staan die eigenlijk rijp is voor de sloop? Zaag de zijkant hiervan open en maak er een gezellig zitbankje van. Heel hip en retro.

Salontafel van pallets
Oke, je wilt toch een nieuwe tafel maar eigenlijk staat het budget dit niet toe dan kan je ook hele leuke tafeltjes maken van oude houten pallets. Je kan ze schilderen in een leuke kleur of de originele houtlook behouden. Laat een glasplaat op maat snijden en plaats er een paar wieltjes onder en je hebt een superleuke en goedkope salontafel.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide