7837
Steenstrips
Gepubliceerd: 10-08-2017

Ben je een echte klusser? Dan beginnen je handen tijdens de vakantieperiode ongetwijfeld weer te kriebelen. Heb je echter geen idee wat je wilt maken en wat de trends van dit seizoen zijn? Dan hebben wij een leuk idee: Steenstrips. Hiermee maak je in een handomdraai een mooie natuurlijke uitstraling van steen zonder dat je een hele muur moet gaan metselen. Zowel voor binnen- als buitentoepassingen. Hieronder hebben we een aantal leuke ideeën op een rijtje gezet.

Wat zijn steenstrips?
Steenstrips lijken erg veel op bakstenen, maar zijn een stuk minder breed. Het zijn eigenlijk dikke schijven van originele gevelstenen. Deze schijven metsel je eenvoudig tegen een bestaande muur of wand aan. Zo creëer je in een handomdraai een karakteristieke en traditionele bakstenen muur zonder dat je dagen aan het metselen bent. Je kunt ze zowel voor binnen als voor buiten gebruiken. Met de steenstrips heb je dus in een dag een mooi en nieuw interieur of een nieuwe sfeer in je tuin gemaakt. Hieronder hebben we drie leuke ideeën op een rij gezet.

De industrial look in de woonkamer
Het is al een tijdje helemaal hip: de industriële look. Hierbij denk je misschien vooral aan metalen en grote wanden van glas. Maar ook een stenenmuur past hier uitstekend bij. Kies een enkele muur en bewerk deze met de steenstrip naar keuze. Bij Vandersandengroup vind je steenstrips in verschillende kleuren en maten. Je vind dus gegarandeerd een steensoort die bij jouw smaak past. Plaats voor deze muur vervolgens een bureau of een grote bank en je hebt een echte eyecatcher.

Een ‘Engelse backyard’
Graag een nieuwe look in de achtertuin? Heel tof is het creëren van een echte Engelse backyard. Engelsen zijn dol op tuinieren en hun tuin staat dan ook vol met bloemen en planten. Het is een erg gezellige en drukke tuin. Naast bloemen en planten mogen bakstenen niet ontbreken. Bestrating van oude klinkers en romantische muurtjes van baksteen. Met de steenstrips kun je eenvoudig zo een mooi muurtje maken. Plant er bloemen voor en laat er een klimop tegenaan groeien. Zo heb je een prachtige en gezellige Engelse tuin.

Badkamer met bakstenenwand als accent
Waar badkamers vroeger vooral wit waren om het zo schoon mogelijk te houden. Kiest men er steeds vaker voor om ook deze ruimte naar eigen smaak in te richten. Ook hier werkt een wand van bakstenen erg goed. Kies voor witte steenstrips of juist voor de natuurlijke look met bruine steenstrips. Het kan allemaal. In plaats van een ‘saaie’ witte badkamer maak je met steenstrips een echte uitstraling van een Wellness. Zo ben je in je badkamer voortaan helemaal ontspannen en zen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide