145
Laat je inspireren door wooninfluencers

Op Wonenonline bieden wij heel veel wooninspiratie aan maar wat is nu leuker om je ook te laten inspireren door influencers die vanuit hun passie schrijven. 

Wooninfluencers

Wij kwamen de website Wooninfluencers tegen en waren gelijk enthousiast. Op Wooninfluencers vind je allerlei (upcoming) influencers die met elkaar gemeen hebben dat zij ontzettend graag jou willen inspireren. En niet alleen bekende influencers krijgen een kans maar juist ook de nog net niet ontdekte pareltjes kunnen op deze website shinen. 

Wooninfuencers001.jpg

Op Wooninfluencers.nl vind je dus toffe content van verschillende wooninfluencers. De een weet alles over de nieuwste hype Japandi, de ander heeft tips voor je inrichting als je katten hebt en weer iemand anders schrijft over wonen op Curaçao. 

Persoonlijkewooninspiratie

De wooninfluencers schrijven in hun eigen toon, plaatsen eigen foto’s of hebben wooninspiratie bij elkaar gezocht over een specifiek onderwerp. Het zijn ook vaak persoonlijke ervaringen of interesses die zij graag willen delen. Door deze persoonlijke touch is de informatie origineel en interessant om te lezen of te bekijken.

En heb je een favoriete influencer dan kan je deze eenvoudig volgen. Je krijgt bericht als er een nieuw verhaal is gedeeld, zodat je niets mist. Hoe leuk is dat. Zo blijf je altijd op de hoogte.

Wooninfluencers gezocht

Wooninfluencers is een jong platform en zoeken nog influencers die het te gek vinden om over wonen te schrijven. Maar niet alleen over mooie interieurs, maar ook over wonen met huisdieren, nieuwe hypes zoals japandi, of hoe je je wintertuin groen houdt. 

Dus geef jij graag wooninspiratie of ken je iemand? Meld je dan aan als Wooninfluencer en inspireer mee! Door de samenwerking met de huizensite Huislijn.nl (800.000 bezoekers per maand) word je blog ook op Huislijn.nl geplaatst. Dit is super interessant, want hier zit jouw doelgroep! 

Op Huislijn.nl zijn bezoekers bezig met een woning kopen, verkopen of twijfelen of ze misschien toch liever verbouwen of restylen. Jij komt met jouw content onder de aandacht van deze mensen en bouwt zo aan jouw online profiel.

Veel mensen maken dus kennis met jou en jouw passie. En zo krijg je extra volgers.

Kortom, als Wonenonline bezoeker willen we je graag kennis laten maken met Wooninfluencers.nl. Want aan goede tips, verrassende trends, persoonlijke ervaringen op het gebied van wonen kan je toch nooit genoeg hebben?

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide