1082
Klassiek wonen: ga voor prachtige plafonddecoratie

Als je denkt aan van die mooie, oude grachtenpanden, dan denk je al gauw aan die fantastische ornamenten op het plafond. Wij dromen er in ieder geval bij weg, maar helaas woont niet iedereen in zo’n historisch pand. Wil jij wonen met zo’n klassieke sfeer – ook als je niet in een monumentaal pand woont? Tegenwoordig kan elke woning die prachtige klassieke touch krijgen: je kunt namelijk in elk pand klassieke plafonddecoratie laten plaatsen. Geweldig, toch?In een handomdraai klassiek wonen
Als je voor een bepaalde woonstijl wilt gaan, dus je vaak goed die gewenste sfeer creëren door passende woonaccessoires neer te zetten, de muren in een matchende kleur te verven en door te kiezen voor een vloer die goed bij de interieurstijl past. Bij een klassieke woonstijl ga je bijvoorbeeld voor een oude, houten (visgraat) vloer, een grote kandelaar en zware, fluwelen gordijnen. Met gouden en vintage accessoires kom je al een heel eind. Maar door slechts één verandering aan te brengen aan je woning heb je direct de sfeer die je wilt – je denkt er misschien niet zo gauw aan, maar een verandering in het plafond. Door het plaatsen van klassieke plafonddecoratie bereik je meteen die luxe uitstraling van zo’n historisch herenhuis. In een handomdraai klassiek wonen, dus!

Voor ieder wat wils

Het ene plafond ornament is het andere natuurlijk niet: om precies die klassieke sfeer naar wens te krijgen, kun je gelukkig kiezen uit een groot assortiment plafonddecoratie. Of het nu gaat om sierlijsten, rozetten, ringen of gordijnkoven: al deze materialen zijn in verschillende stijlen beschikbaar.

Je bestelt je klassieke plafonddecoratie bijvoorbeeld bij het Schippertje: zij hebben al meer 40 jaar ervaring in plafonddecoratie en meer dan 1500 ornamenten in het assortiment. Zo is er voor ieder wat wils! Ga voor bijvoorbeeld een perklijst met zwierige bewerking, of kies voor een strakker motief in de vorm van kleine vierkantjes. Van klassiek en barok tot Jugenstil – voor welke bijzondere stijl kies jij?

Een plafond om bij weg te dromen
Door het laten plaatsen van klassieke plafonddecoratie creëer je dus al gauw een luxueus en vintage interieur. Of het nu gaat om je woning of bedrijfspand – een klassieke woonstijl is altijd goed. Klassiek is immers niet voor niets klassiek!

Onze partners