1341
Kantoor aan huis? Zo bespaar je kosten!
Gepubliceerd: 02-10-2019

Steeds meer mensen werken een of meerdere dagen vanuit huis. Zeker wanneer je zelfstandig ondernemer bent is het belangrijk om goed na te denken over je aankopen, verbruik en inrichting. Want met enkele slimme keuzes kun je veel kosten besparen! Wij helpen je graag op weg:

 

Refurbished iPhone

inspiratiebrochures1.png

Als ondernemer kun je niet zonder een goede telefoon. Afhankelijk van je beroep gebruik je deze om opdrachtgevers te bellen, je agenda te beheren of zelfs om klanten mobiel te laten betalen. Maar een goede telefoon kan erg duur zijn. Onze tip: kijk eens naar een Refurbished iPhone X! Dit is een professioneel gereviseerde tweedehands telefoon waarmee je honderden euro’s bespaart. Een Refurbished iPhone kan een eerder gebruikt toestel zijn, maar ook afkomstig zijn uit een voorraadoverschot. Hoe dan ook betaal je véél minder voor een uitstekende telefoon!

Werk energiezuinig

Je kunt veel geld besparen door voor energiezuinige producten te kiezen op je thuiskantoor én bewust met apparatuur om te gaan. Zo verbruikt een laptop minder energie dan een desktop. Let op dat de laptop of desktop ook in de standby modus stroom slurpt: zet de computer dus liever uit wanneer je klaar bent met werken! Bij de aanschaf van printers, scanners of beeldschermen is het slim om te kiezen voor een model met een zuinig energielabel. De extra kosten verdien je snel terug. 

Ledverlichting

Ledverlichting is vele malen zuiniger in energieverbruik dan tl-verlichting. Dat kun je letterlijk voelen: een ledlamp wordt nauwelijks warm, omdat alle energie direct wordt omgezet in licht in plaats van hitte zoals bij tl-verlichting. Vind je het formaat en de lichtintensiteit van de tl-lamp zo praktisch voor je thuiskantoor? Tegenwoordig bestaan er ook led tl-armaturen. Door te kiezen voor ledverlichting kun je wel 70% besparen op je energierekening!

Tweedehands meubels

Bij het inrichten van een thuiskantoor zijn we al gauw geneigd direct naar de winkel te rennen. Maar je kunt flink besparen op de kosten door tweedehands kantoormeubelen te gebruiken! Er zijn talloze bureaus, kasten en tafels in omloop die er als nieuw uit zien. Zo heb je voor weinig geld méér fijne en handige meubels in je thuiskantoor staan.

Hergebruik en navulling

Moet je veel printen op je thuiskantoor? Dan is het slim om te kiezen voor inktcartridges die navulbaar zijn. Dit scheelt niet alleen veel geld, maar is ook beter voor het milieu. Gebruik alleen kleur als het echt nodig is; gekleurde inkt is namelijk duurder. En hergebruik papier voor je eigen administratie door op de achterkant van oude documenten te printen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide