163
Interieuradvies: Het geheim achter een stijlvol en comfortabel huis
Gepubliceerd: 10-06-2024

Het inrichten van je huis kan een behoorlijke uitdaging zijn. Of je nu net bent verhuisd of je huidige woning een frisse look wilt geven, met het juiste interieuradvies maak je er echt iets bijzonders van. Onze redactie heeft Jansen Totaal Wonen bezocht om te ontdekken hoe deskundig advies je helpt om jouw droominterieur te realiseren.

Waarom interieuradvies zo waardevol is

Een goed interieuradvies helpt je om je woonwensen te vertalen naar een praktisch en mooi ontwerp. Vaak worstelen mensen met vragen zoals: "Welke kleuren passen bij elkaar?" of "Hoe maak ik mijn ruimte functioneel en sfeervol?" Een interieuradviseur kan je begeleiden door deze vragen en ervoor zorgen dat alles samenkomt in een harmonieus geheel.

Voordelen van professioneel interieuradvies

  • Tijd en geld besparen: Voorkom miskopen door de juiste keuzes te maken.
  • Persoonlijk advies: Op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw levensstijl en smaak.
  • Efficiënt gebruik van ruimte: Slimme indelingen en praktische tips om je ruimte optimaal te benutten.

Soorten interieuradvies

De interieuradviseurs bij Jansen Totaal Wonen bieden verschillende soorten advies aan, afgestemd op jouw behoeften. Tijdens ons bezoek ontmoetten we interieurstylist Janin, die ons vertelde over de diverse mogelijkheden:

  • Kleur- en stylingadvies: Ontdek welke kleuren en stijlen het beste bij jouw ruimte passen. Met een scherp oog voor detail weet Janin precies hoe ze de juiste sfeer kan creëren met kleur en stijl.
  • Lichtplan advies: Creëer een verlichtingsplan dat zowel functioneel als sfeervol is. Ze legt uit dat de juiste verlichting een ruimte kan veranderen en een warme, uitnodigende sfeer kan scheppen.
  • Meubeladvies: Vind de perfecte meubels die aansluiten bij jouw stijl en ruimte. Met haar ervaring kun je erop vertrouwen dat je meubels kiest die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn.
  • Totaaladvies: Een uitgebreid advies waarbij alle aspecten van je interieur worden meegenomen. Janin luistert naar je wensen en vertaalt deze naar een samenhangend en prachtig geheel.

Tips van styliste Janin

Tijdens ons bezoek kregen we een aantal waardevolle tips die we natuurlijk graag met je delen:

Kleurgebruik: Kies een neutrale basis en voeg kleur toe met accessoires. Dit maakt het makkelijk om je interieur aan te passen aan de seizoenen of je stemming.

Ruimte indeling: Maak gebruik van multifunctionele meubels om kleine ruimtes optimaal te benutten. Denk aan een slaapbank of een uitschuifbare eettafel.

Verlichting: Verlichting is cruciaal voor de sfeer in huis. Combineer functionele verlichting met sfeerverlichting voor een gebalanceerd geheel.

Persoonlijke touch: Zorg dat je interieur jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Voeg persoonlijke items toe zoals foto's, souvenirs of kunstwerken die voor jou speciaal zijn.

Jouw droominterieur realiseren

Om van je huis een echt thuis te maken, heb je meer nodig dan alleen mooie meubels. Het gaat om de juiste combinaties, de perfecte indeling en een sfeer die bij jou past. Of je nu een volledige make-over wilt of juist op zoek bent naar dat ene ontbrekende stuk.

Persoonlijk advies op maat

De interieuradviseurs van Jansen Totaal Wonen bieden een luisterend oor en creatieve oplossingen. Ze denken mee over kleurgebruik, materialen en indeling van de ruimtes. Door samen jouw wensen en behoeften in kaart te brengen, kunnen ze een interieurplan op maat maken. Dit zorgt ervoor dat je huis niet alleen mooi wordt, maar ook praktisch en comfortabel.

Bezoek de showroom

Nieuwsgierig geworden? Neem dan ook eens een kijkje in de showroom van Jansen Totaal Wonen. In de showroom kun je inspiratie opdoen uit de vele stijlen en opstellingen die gepresenteerd worden. Van moderne en strakke interieurs tot warme en gezellige woonkamers, er is voor ieder wat wils.

Maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies en zet de eerste stap naar jouw droominterieur. Je kunt online eenvoudig een afspraak inplannen voordat je de showroom bezoekt, zodat je zeker weet dat er voldoende tijd en aandacht is voor jouw specifieke wensen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide