1483
Interieur inspiratie opdoen: zo kom je op nieuwe ideeën
Gepubliceerd: 18-03-2020 Laatste update: 07-05-2022

Of je nou gaat verhuizen of gewoon toe bent aan verandering in je woning: frisse interieur inspiratie is altijd welkom! Hele dagen krijg je nieuwe ideeën naar je toegeworpen. Maar als je eindelijk écht een inspiratie boost kunt gebruiken, lijkt het nergens meer te vinden. Herkenbaar?Voor iedereen die op dit punt is vastgelopen, hebben we een handig lijstje gemaakt. Hieronder lees je allerlei verschillende manieren om weer wooninspiratie op te doen.

Interieur blogs en social media

De makkelijkste manier om nieuwe interieur inspiratie te vinden is via het internet. Het staat er helemaal vol mee! Bezoek jouw favoriete woonblogs en duik de archieven in - Wonenonline heeft genoeg leuke artikelen op de website staan. Scrol daarnaast eens door populaire Pinterest pagina’s en zoek naar interessante hashtags en accounts op Instagram. Hier kun je uren mee zoet zijn!

Woonwinkels en showrooms

Heb je een vrije dag? Ga dan gezellig met je vriendin of partner naar de woonboulevard. Het is toch anders om meubels en accessoires ‘in het echt’ te zien. In een woonwinkel of showroom kun je een mooie bank meteen uitproberen en even aanvoelen of jij je thuis voelt in een bepaalde gestylde woonkamer.

Interieur magazines en inspiratieboeken

Natuurlijk mogen we ook de verschillende interieurbladen niet vergeten. Koop een leuk magazine in de boekhandel of bestel een tof boek online. Tip: Via de website van de Bommel Meubelen kun je een gratis inspiratieboek aanvragen. Deze staat vol met foto’s van verschillende meubelcollecties en merken, stylingtips en inspirerende beelden.

Woonprogramma’s op TV of online

Er is bijna elke dag wel een leuk woonprogramma te zien op TV. Van een kleine woonkamer make-over tot een complete verbouwing. Daarnaast is er online natuurlijk nog veel meer te vinden. Denk aan een home tour op Youtube of interieur bloggers met hun eigen online serie.

Familie, vrienden en kennissen

Inspiratie is soms dichterbij dan je denkt. Kijk eens goed om je heen als je bij familie of vrienden over de vloer komt. Hoe is het huis eigenlijk ingericht en wat spreekt jou aan? Wie weet kun je een paar ideeën toepassen in je eigen interieur.

Woonbeurzen en evenementen

Net als de huishoudbeurs en vakantiebeurs zijn er ook evenementen op het gebied van interieur. Wie weet is er binnenkort een woonbeurs bij jou in de buurt! Het is een gezellig dagje uit en de ideale plek om in een korte tijd veel inspiratie op te doen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide