Gepubliceerd: 02-06-2022 11:44
1208
Het perfecte tafelkleed voor vele dierbare momenten aan tafel

Lange avonden aan een mooie gedekte tafel vol lekker eten en drinken, het zijn de momenten in het leven die we onthouden én koesteren. Samen met dierbaren herinneringen maken en verzamelen, dit geeft die extra sparkle aan het alledaagse leven.

Als gastheer of –vrouw wil je er alles aan doen om iedere avond met gasten zo’n avond te maken. Naast een heerlijk menu en perfecte wijn is een mooie ambiance sfeerbepalend. Een mooie gedekte tafel zorgt ervoor dat de welbekende puntjes op de ‘i’ komen. Wat hier de basis van is? Een prachtig tafelkleed!

Voor iedere gelegenheid een kleedje

Op de redactie zijn wij dol op mooie tafelkleden, we hebben er dan ook meerdere in de kast liggen. Van kerst tot Pasen, iedere gelegenheid vraagt om een eigen kleedje. Helaas zitten er in een aantal exemplaren ook wel wat vlekken, want soms zit er tussen onze gasten wel eens een kliederkont. Ook bij de kleine gasten, zeker in combinatie met bijvoorbeeld gourmetten, wil er nog wel eens iets naast het bordje vallen.

banner-woontrends-2024-mag.png

Altijd een schoon kleed

Wij ontdekten recent de tafelkleden van 1001tafelkleden.com. Zoals je wellicht al vermoedt, kun je daar een zeer ruime keuze aan tafelkleden vinden. Allemaal in de EU of Nederland gemaakt. Onder het motto “als het maar praktisch is” hebben ze stoffen tafelkleden die wasbaar zijn op 60 graden. Dat is erg fijn om hardnekkige vlekken te kunnen verwijderen. Deze tafelkleden mogen ook gedroogd worden in de droger en ze zijn strijkvrij! Hoe eenvoudig kan het zijn!

Daarnaast hebben ze ook gecoat tafellinnen. Die lossen het “vlekken” probleem in één keer op zonder schoonmaakmiddel. Dit zijn niet die ongezellige plastic varianten, maar gewoon stoffen tafelkleden met een extra laagje. De stofstructuur blijft hierbij grotendeels behouden, maar het laagje zorgt er wel voor dat ook de sloddervosjes gewoon welkom zijn aan tafel. De tafelkleden zijn namelijk eenvoudig af te nemen en zelfs wasbaar in de wasmachine (tot 30 graden). Niet alleen het perfecte tafelkleed voor feestdagen, maar ook voor alledaags gebruik kun je gemak én stijl nu combineren.

Iedereen aan tafel!

In de winkel vind je vaak tafelkleden in de standaard maten, voor een rond tafelkleed moet je vaak al heel goed zoeken of naar de speciaalzaak. Bij 1001tafelkleden.com kijken ze niet op een gast meer of minder, hier zijn namelijk alle soorten en maten tafelkleden te koop, bijvoorbeeld ronde tafelkleden met diameter van 180 cm, 200 cm of 220 cm oplopend tot een diameter van wel 320 cm en evenzo grote vierkante tafelkleden.

Een XXL tafel van zes meter lengte? Geen probleem, een tafelkleed is zo geregeld. Geen gedoe met meerdere kleden meer die nét verschillen van kleur, maar een prachtige tafel met een tafelkleed uit één geheel. Ook in de horeca zijn deze kleden ideaal in gebruik.

Kortom, op zoek naar een tafelkleed van een gedegen kwaliteit waarbij je niet op een gast meer of minder hoeft te kijken? Dan weet je waar je moet zijn!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide