1161
Breng de sportschool thuis.
Gepubliceerd: 25-03-2019
De winter is bijna voorbij en voor je het weet is de zomer er weer. Tijd om weer helemaal fit te worden. Tegenwoordig zijn de mensen echter zo druk dat een bezoek aan een reguliere gym niet meer in het schema past. Het beste is dan om de gym naar huis te halen. Veel mensen denken dan aan grote apparaten en verbouwing aan het huis. Het kan echter veel simpeler. Aan een oppervlakte van ongeveer 10 vierkante meter heb je al genoeg. Dit wordt jouw eigen home gym. Wat heb je hiervoor nodig?

Halterstang
Een goede basis kun je leggen door een halterstang te kopen. Er zijn verschillende halterstangen te verkrijgen. Je hebt bijvoorbeeld een vaste halterstang waar gewicht aan vast gemonteerd zit en haterstangen met verschillende diameters. Ons advies is om voor een halterstang te gaan die een diameter van 50mm heeft. Een zogeheten Olympische halterstang. Deze is geschikt voor veel oefeningen en zeer duurzaam.

Halterschijven
Naast een halterstang kunnen halterschijven natuurlijk niet ontbreken. Hier zijn ook vele varianten in te vinden. Wil jij serieus aan de slag dan kun je het beste gaan voor bumper plates. Met bumper plates heb je halterschijven die tegen een stootje kunnen. Laat je deze op de grond vallen dan zullen de schijven niet breken. Ideaal als je oefeningen wilt uitvoeren zoals de snatch en clean andpress.

inspiratiebrochures1.png

Overige items
Eigenlijk zou je al kunnen voldoen met enkel de twee bovenstaande artikelen. Wil je echter nog meer variatie toevoegen aan je training dan kun je overwegen om bijvoorbeeld ook een losse halterbank aan te schaffen. Om hier optimaal op te trainen heb je wel een setje dumbbells nodig. De halterbank kun je onder andere gebruiken voor borst, rug en buikoefeningen. Natuurlijk zijn er nog veel meer andere handige gewichten of accessoires die je kunt gebruiken. Voor een totaal overzicht van de artikelen kun je kijken op gewichten.com. Ook vind je hier welke oefeningen je kunt uitvoeren met deze artikelen om de komende zomer weer op en top fit te zijn.
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide