3469
Frederik Roijé by Puik
Gepubliceerd: 21-09-2017 Laatste update: 10-06-2023

Puik breidt de collectie uit met twee nieuwe designproducten, gemaakt door ontwerper Frederik Roijé. De karakteristieke eettafelstoelen en verrassende wandplanken zijn een lust voor het oog en bewijzen dat primaire vormen perfect passen in een trendy interieur. Wat het extra speciaal maakt: de gebruiker krijgt de kans om de producten een eigen draai te geven. Frederik speelt hiermee perfect in op de huidige trend om verschillende stoelen te mix en matchen aan de eettafel.

Spelen met vormen en kleuren
Tegenwoordig zie je steeds vaker verschillende soorten en kleuren stoelen aan de eettafel staan. Dat is voor Frederik Roijé dan ook het uitgangspunt geweest voor het ontwerp van de Option eettafelstoelen. Het in huis halen van designerstijl is heel eenvoudig met deze kleurige en karakteristieke stoelen. De stapelbare stoelen zijn geïnspireerd op primaire vormen en kleuren. De combinatie van ronde en vierkante vormen geven de stoelen een modern en volwassen accent. Elke stoel is uniek. Je kiest zelf welke vorm je waar wilt hebben, waardoor je naar hartenlust kunt combineren. De stoelen vormen één geheel, maar geven toch een speels effect aan tafel. De Option designerstoelen (€ 225 per stuk) zijn gemaakt van staal en wolvilt en verkrijgbaar in de kleuren geel, zwart, grijs en blauw.

Moois aan de muur
Velen kennen het probleem: een kale muur in huis en geen idee hoe dit te verfraaien. Ontwerper Frederik Roijé komt met een oplossing: tweezijdige duplex wandplanken. Deze modulaire boekenplankmodules zijn even fascinerend als functioneel. Het eigentijdse opbergsysteem gaat uit van wat we al kennen en geeft daar een draai aan door middel van een subtiel spel van primaire vormen. De dubbelzijdige, verwisselbare boekenplanken zijn gemaakt van staal met een laagje poederverf. Plaats ze naast elkaar, schuif ze in elkaar of hang ze ondersteboven. Alle combinaties zijn mogelijk. Laat je creativiteit de vrije loop en maak zelf een modern en uniek ontwerp boekenplank. De Duplex (€ 180) is verkrijgbaar in de kleuren wit, crème en zwart.

inspiratiebrochures1.png

Puik – the dutch touch
Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn meubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van eersteklas materiaal. Alle items uit de collectie kun je shoppen via www.puikdesign.nl of koop je bij een van de 300 retailers. Inkopers kunnen terecht op internationale beurzen of tijdens pop-up evenementen.

duplex-boekenplank-zwart.jpg

duplex-boekenplank-creme.jpg

duplex-boekenplank-wit.jpg

bijzettafel-shunan.jpg

option-designerstoelen.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide