428
Een nieuw hoofdstuk in Storytelling-Design: de december pop-up store
Gepubliceerd: 05-12-2023

De charme van Storytelling-Design komt deze december tot leven in een fonkelnieuwe Pop-Up shop. Voor iedereen die smult van de combinatie tussen unieke designs en de verhalen erachter, is dit de plek waar je moet zijn. Stel je voor: een knusse setting waar elk stuk design niet alleen een object is, maar echt een verhaal vertelt.

Een feest van creativiteit en ontwerp

Als de winterse dagen korter worden, zorgt Storytelling-Design voor warmte en inspiratie met haar Pop-Up shop. Deze editie staat in het teken van vakmanschap en creativiteit, waarbij bezoekers getrakteerd worden op een diversiteit aan Nederlandse ontwerpen. Van meubels die de woonkamer doen herleven tot sieraden die elke outfit laten schitteren – deze Pop-Up shop heeft het allemaal.

Meer dan een winkel

Deze Pop-Up shop is niet zomaar een tijdelijke winkel; het is een plek waar verhalen tot leven komen. De ontwerpers zelf zijn aanwezig om hun passie en inspiratie te delen. Deze interactie maakt elk bezoek persoonlijk en memorabel. Het is alsof je door een levendige galerij van verhalen en dromen wandelt.

banner-woontrends-2024-mag.png

Een bonte verzameling van topontwerpers

Hoewel de definitieve lijst van deelnemende ontwerpers nog een verrassing is, kun je alvast uitkijken naar een aantal spannende sneak peeks. Zo zullen er bijzondere meubelstukken te zien zijn, die met hun innovatieve ontwerpen en duurzame materialen een verhaal van modern vakmanschap vertellen. 

Daarnaast kun je je verwonderen over prachtige sieraden, waarbij elke creatie zijn eigen karakter heeft. Deze juwelen, variërend van subtiel en verfijnd tot gedurfd en expressief, zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een uniek accessoire.

Naast het brede scala aan designstukken, verrijkt de Pop-Up shop haar assortiment met het werk van een kunstenaar gespecialiseerd in wandobjecten. Deze zorgvuldig geselecteerde, subtiele abstracte creaties brengen een unieke invalshoek naar de winkel, die een fijne aanvulling vormen op de algehele sfeer en het aanbod.

Deze voorproefjes zijn slechts een glimp van wat de december Pop-Up shop van Storytelling-Design te bieden heeft. Met een mix van gevestigde namen en opkomende talenten belooft het een boeiend en veelzijdig evenement te worden, waar elke ontwerper zijn eigen stijl, verhaal en visie tentoonstelt.

Mis het niet!

Deze Pop-Up shop is de ideale bestemming voor een inspirerend uitje tijdens de feestdagen. Zet de data in je agenda en laat je betoveren door de schoonheid en het vakmanschap van Nederlands design. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en evenementen van Storytelling-Design? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en mis niets van dit design avontuur.

De december Pop-Up shop van Storytelling-Design belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waar je ondergedompeld wordt in een bruisende sfeer van creativiteiten en verhalen. We kunnen niet wachten om je daar te zien!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide