1230
De leukste items in je interieur

Iedereen wil een huis met een uniek en gezellig interieur. Elk jaar zijn er weer nieuwe interieurtrends. Inmiddels zijn de interieurtrends voor 2021 bekend. Zo is de kleur van het jaar 2021 ‘Brave Ground’. Een warme, neutrale aardse kleur wat een mooie basis is voor het interieur.

 

Ook de donkerblauwe kleur is terug van weggeweest. Daarnaast kan je je interieur op laten vallen met unieke items. Trek de aandacht met bijzondere accessoires en personaliseer jouw interieur naar wens. Wil jij je interieur een update geven? Lees hieronder met welke leuke items je dit doel kan realiseren.

banner-woontrends-2024-mag.png

Bloemen en planten

Haal de natuur in huis met bloemen en planten. Al jarenlang zijn bloemen en planten populaire items van het interieur. Ook in 2021 zien we deze trend weer volop terug. Na een lange dag werken zijn we op zoek naar rust. Een omgeving met planten creëert deze gewenste rust. Het brengt een positieve sfeer in huis. Bloemen en planten worden ook vaak als cadeau gegeven op een verjaardag of bij de aankoop van een nieuwe woning. Een bijkomend voordeel; sommige bloemen en planten ruiken ook nog eens lekker.

Schilderijen

Een schilderij is een belangrijk element in het huis. Kleurrijk, modern, artistiek of juist rustig. Het schilderij bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer maar het moet natuurlijk wel passen bij je interieur. Een populaire trend van dit moment is line art waarbij we veel gezichten en personen terugzien op schilderijen. We zien deze trend inmiddels ook terug in andere items zoals wanddecoratie en vazen.

Lampen

Lampen zijn er in verschillende soorten en maten. Misschien besef je het niet direct, maar lampen zijn heel belangrijk in huis. Ze zorgen voornamelijk ’s avonds voor een gezellige sfeer. Een opvallende kroonluchter of een tafellamp, een felle lamp of juist een warme en sfeervolle lamp; de keuze is groot. Kies voor een mooie hanglamp boven de eettafel, een staande lamp naast de bank of spotjes als plafond- of wandverlichting. Verlichting is een belangrijk onderdeel van je interieur en geeft een magische sfeer.

Bedrukte items

Een mooi sierkussen met eigen foto, fotolijstjes met een tekst of pennen bedrukken met een persoonlijke boodschap. Personaliseer je interieur en laat artikelen bedrukken. Geniet op de bank met bedrukte sierkussens van je gepersonaliseerde fotolijstjes terwijl er naast je een paar pennen liggen voorzien van jouw persoonlijke touch. Met gepersonaliseerde items in je interieur voel je je écht thuis.

Er zijn verschillende items waarmee je je interieur kan voorzien van een unieke en gezellige sfeer. Kies de items die passen bij jouw smaak en de andere interieuraccessoires, zodat jij een huis creëert waarin jij je echt thuis voelt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide