667
De geheime tip om álle woonnieuwtjes als eerste te spotten!
Gepubliceerd: 12-05-2023 Laatste update: 08-07-2023

Hoe blijf je het allerbeste op de hoogte van de laatste trends die wij voor je gespot hebben en onze geweldige winacties? Door het volgen van de leukste social media accounts die er zijn, die van Wonenonline! Zo wordt je als woonfanaat op je wenken bediend. 

Volg jij ons nog niet op Instagram en/of Facebook? Check dan gelijk even in en wordt lid van onze gezellige community! Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste woontrends en op onze socials verrassen we je met collecties die je nergens anders vind.

Like us, Love us en Comment us!

Ook niet onbelangrijk; via onze socials kunnen we in contact komen met jou! Ons hart maakt namelijk een sprongetje wanneer wij op Instagram zien dat we getagd zijn door een volger met een prachtig interieur. Ook Youtube gebruiken we volop. En waar wij ook helemaal op losgaan als interieurliefhebbers? Pinterest! Hier delen wij complete collecties van de nieuwste items van de mooiste woonmerken!

inspiratiebrochures1.png

Op je Zweedse bordje

Onlangs zijn we op Pinterest gestart met een bord dat gewijd is aan het 80 jarig bestaan van IKEA. Een dikke tip om de nieuwste IKEA limited collectors items als eerste te spotten! Hier zitten unieke artikelen tussen die (bijna) nooit te koop zijn!

Kortom, onze socials; wij zijn er dol op! We gebruiken het om volgers te inspireren en te informeren, maar óók om zelf inspiratie op te doen. Daarnaast zijn wij dol op het gevoel van een positieve community met like-minded people. Waar kan dat beter dan online! Dus volg, like, deel en tag ons, daar wordt iedereen blij van!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide