771
Creëer wijsheid in je interieur
Gepubliceerd: 07-09-2022 Laatste update: 14-04-2023

Bij ons op de redactie houden wij van praten, we kletsen wat af met zijn allen. Over de nieuwste trends maar ook over hele persoonlijke zaken. Soms komt er opeens een spreuk voorbij waarvan we bijna in koor zeggen; deze kan zo op een tegeltje! Onlangs zochten we een leuk cadeau en toen stuitten wij op dit te leuke gepersonaliseerde cadeau. Een écht tegeltje waar je een wijsheid op kwijt kunt. Geen cliché maar een eigen gezegde dus. Hoe origineel is dat!

Een gegeven paard..

Dit gegeven paard kijken wij maar ál te graag in de bek. Want deze retro tegeltjes zijn ontzettend leuk om in je interieur te verwerken. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Het leuke aan dit cadeau is ook dat het voor vele gelegenheden geschikt is. Van een simpele verjaardag tot een huwelijksjubileum. Maar ook bij 50 jaar Abraham festiviteiten doet hij het altijd goed. Nog een tip van ons om het helemaal af te stylen; vraag voor een speciale gelegenheid van alle gasten een tegeltje, waarbij zij een spreuk erop mogen plaatsen die ze op jou van toepassing achten. Zo krijg jij qua uiterlijk een gelijksoortige wand, maar wel met allemaal verschillende spreuken en gezegdes die ook nog eens op jou van toepassing zijn. Hoe leuk is dat!

Tradities

Hoe wij zelf dit leuke geschenk hebben omarmt? Door er een traditie van te maken. Wij geven nu standaard elkaar op de verjaardag een spreuk die onlangs op de redactie voorbij kwam. Deze hangen we op het toilet. Doordat we de oudhollandse kleuren blauw en wit gebruiken, ontstaat er een fris geheel. Daarnaast is het een verzameling van mooie, grappige en bijzondere momenten. Want bij iedere uitspraak, gezegde of quote weten wij nog precies wat er aan de hand was. En laten we eerlijk zijn, met collega’s deel je lief en leed. Ook wanneer er op privévlak van alles aan de hand is, word je geacht op je werk te komen. Af en toe je hart luchten is dan heel fijn. Die ene uitspraak die je dan nét even een steuntje in de rug geeft, is een mooi moment om te koesteren.

Kortom, een interieur is niet alleen persoonlijk te maken door je eigen smaak te introduceren en veel foto’s op te hangen. Dit kan ook door middel van tekst. Deze gepersonaliseerde tegeltjes zijn daar perfect voor!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide