1700
Chalet Chic
Gepubliceerd: 21-08-2012 Laatste update: 11-06-2023

Chalet Chic en Blokhut Beautiful, dat is de woonsfeer waarin we ons - tot aan de eerste lentezon - willen hullen. Dutch Style Company creëerde daarom een sfeervolle blokhut waarin hout en eenvoud overheersen. Met dank aan onder andere de op maat gemaakte (ronde!) jaloezieën van Luxaflex en het sfeervolle behang van Eijffinger, is deze stoere maar stijlvolle woonsfeer compleet. Laat de lente nog maar even wegblijven!

Ronde jaloezieën en berglandschap-behang
De blokhut is tot 6 maart 2011 te bewonderen in de centrale hal van Alexandrium Woonmall te Rotterdam. Hier kan men met eigen ogen zien wat de Chalet Chic sfeer maakt. Zo dienen boomstammen als tafel- of lampvoet, houten pallets als daybed en zorgen huiden, kussens en kleden (mét streep en ruit) voor letterlijke en figuurlijke warmte.

De ronde ramen van de blokhut worden afgeschermd met horizontale jaloezieën van Luxaflex. Deze jaloezieën collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, afwerkingen en kleuren en heeft voor elke raamafmeting unieke oplossingen, zelfs voor ronde of schuine ramen! Het opvallende fotobehang met berglandschap past uitstekend in de blokhut-sfeer en komt uit de collectie Wallpower Wanted, van Eijffinger.

inspiratiebrochures1.png

Met dank aan:

Joyce de Haas & Menno Gijsbers van Wijk (productie, styling en fotografie)

Monique van der Reijden (tekst)

Alexandrium Woonmall (woonwinkels)

Bron: Perscentrum WonenWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide