1041
Bureaustoelen essentieel bij het inrichten van kantoren aan huis

Steeds meer mensen richten een eigen bedrijf op of werken één of meerdere dagen thuis. Het is dan een logische stap om een kantoor aan huis in te richten. Ben jij ook van plan om thuis een kamer om te toveren tot kantoorruimte? Ongetwijfeld ben je op zoek naar de perfecte combinatie van een prachtige uitstraling en optimale functionaliteit.

 

Voor een gezonde werkhouding is het kiezen van een goede bureaustoel een must. Je investeert hiermee in je gezondheid en in dynamisch werken. Bij De Projectinrichter vind je een groot assortiment bureaustoelen in iedere gewenste uitstraling, waaronder die van Herman Miller. Hiermee kun je heerlijk aan het werk in een gezonde zithouding afgestemd op jouw lichaam. 

Comfortabel werken

Hecht je veel waarde aan een goede gezondheid en breng je een groot deel van je werkweek zittend door achter je bureau? Dan begint prettig werken bij het aanschaffen van een goede kwaliteit bureaustoel. Je loopt namelijk het risico op blijvende lichamelijke klachten als je niet de juiste zithouding kunt aannemen. In het belang van je gezondheid zijn goede bureaustoelen dan ook noodzakelijke investeringen. De kans op RSI, hoofdpijn nek-, rug- en schouderklachten beperk je hiermee. Kies een bureaustoel die past bij jouw persoonlijke voorkeuren om comfortabel vanuit je thuiskantoor te werken. Waarmee dien je rekening te houden bij het kiezen uit diverse bureaustoelen? Dat is afhankelijk van je beroep en voor iedere persoon verschillend. Sta je geregeld op van je werkplek of zit je juist voortdurend? Ben je op zoek naar een actieve bureaustoel of wil je juist een design stoel? Bureaustoelen moeten gemakkelijk instelbaar zijn om ervoor te zorgen dat je in een ontspannen houding achter je bureau kunt zitten. Voor balans en veiligheid zijn goede bureaustoelen voorzien van geremde zwenkwielen.

Stijlvol en duurzaam

De Projectinrichter werkt met maar liefst 250 verschillende merken. Dat maakt de specialist tot één van de grootste onafhankelijke aanbieders van projectinrichting van Nederland. Herman Miller is een populair merk onder de bureaustoelen dat duurzame oplossingen biedt voor het inrichten van werkplekken. Met het oog op de gebruikers en hun specifieke voorkeuren worden de producten van Herman Miller ontworpen. Dit merk staat bekend om het toonaangevende design, de innovatieve kracht, de kwaliteit en de duurzame productie. De designers van Herman Miller focussen zich de laatste jaren met name op stijlvolle, ergonomische bureaustoelen. Deze worden vervaardigd uit minimalistische materialen die het milieu zo minimaal belasten.

 

Gezonde houding

De Projectinrichter levert een ruime collectie bureaustoelen die de productiviteit bevorderen en voldoen aan alle Arbo-voorwaarden. Als je graag een bureaustoel wilt uitproberen, is proefplaatsing  ook mogelijk. Er zijn stoelen in een grote keur aan uitvoeringen en modellen. Van NPR-uitvoeringen en ergonomische bureaustoelen tot eenvoudige en meer luxe varianten. Voor welke bureaustoel je ook kiest, optimale ondersteuning en een gezonde houding zijn altijd gegarandeerd.

De experts van De Projectinrichter adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze voor bureaustoelen en vertellen je alles over het merk Herman Miller. Neem bij vragen contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 088 - 650 12 34

Je bent ook van harte welkom in één van de vestigingen in Purmerend of Rotterdam!

Onze partners