2078
Bibber jij de winter door? Nergens voor nodig met onze tips!
Gepubliceerd: 12-01-2022 Laatste update: 29-06-2023

De winter staat voor wandelingen door schilderachtige landschappen, knusse avondjes bij de openhaard en dampende stamppotten. Maar voor de koukleumen onder ons staat de winter helaas ook voor bibberende lijven, blauwe vingers en gevoelloze tenen. Een dikke jas kan helpen en een paar handschoenen ook. Maar wist je dat er veel meer oplossingen zijn om jou comfortabel de winter door te helpen?

Stof het elektrische deken af

Het elektrische deken heeft soms nog een beetje een stoffig imago. Dit is echter tegenwoordig geheel onterecht. Sterker nog, wij kunnen niet meer zonder. De ontwikkelingen op dit gebied hebben een vlucht genomen en de één is nog fijner dan de ander.

Naast dat ze veel veiliger zijn dan de exemplaren van vroeger -die konden nog wel eens kortsluiting veroorzaken- zijn ze ook veel mooier.

inspiratiebrochures1.png

Erop of eronder?

Zo zijn er elektrische dekens waar je óp maar ook elektrische dekens waar je ónder kunt liggen. En die laatste categorie zijn vaak ook nog voorzien van een leuk printje, patroontje of kleurtje. Net wat bij jouw slaapkamer en situatie past.

En geeft je partner niet genoeg warmte in bed?Of heb je je partner al een tijdje de deur uitgedaan? Ook dan hebben we nog een super tip; Een warmteknuffel! Oké, wellicht meer geschikt voor je kleine dreumes die het koud heeft. Maar zeg nou zelf, dit schattige schaap zou ook bij jou niet misstaan.

Gouden oude

Toch hoeft niet alles waar het om verwarmen gaat hip en happening te zijn. Zo is de gouden oude warmwaterkruik ook nog altijd een succes. Deze blijven tot wel 6 uur warm. Wanneer je ze ook nog combineert met een lekkere zachte hoes heb je ultiem comfort op een eenvoudige manier. Fan van winterkamperen? Dan is de zachte kruik een supertip om mee te nemen!

Nog een klassieker is het duurzaam pittenkussen, deze zijn ook nog steeds op de markt en verkrijgbaar in vele soorten en maten. Veilig in gebruik en heerlijk comfortabel. Ook ideaal voor specifieke lichamelijke klachten zoals rug- of nek blessures. Ze zijn namelijk tweezijdig in gebruik, als hot- maar ook als coldpack.

Last, but zeker notleast

En om deze mooie lijst af te sluiten hebben we de leukste voor het laatste bewaard, letterlijk te ‘cute’ voor woorden. Deze handwarmer en powerbank in 1 is ten eerste verkrijgbaar in twee ontzettend leuke pasteltinten (houden wij van!) en daarnaast multifunctioneel.

Je laat deze handwarmer eenvoudig op met USB kabels waarnaar hij heerlijk warm wordt aan twee kanten. Maar is het hartje zomer? Ook dan tover je deze handwarmer tevoorschijn; Het is namelijk ook een powerbank om je telefoon op te laden. Kortom, dit kleine stijlicoontje mag niet ontbreken in jouw handtas of reisbagage.

Met deze tips ben jij vanaf nu een nog warmere persoonlijkheid!

Lees ook

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide