Gepubliceerd: 28-12-2021 16:10
1093
Beleving van geur

Waarom zou je een aroma diffuser nodig hebben? De geur van je huis is het eerste dat iemand opmerkt die binnenkomt in je huis. Het is bovendien gezond als je een eco-vriendelijke diffuser gebruikt.

Elk huis heeft een zekere geur die soms zeer uitnodigend of soms raar kan zijn. De geur van een huis kan de percepties van mensen zoveel mogelijk beïnvloeden als de kleur van de kamer. Het is bewezen dat het geheugen met betrekking tot geuren veel langer kan meegaan dan visueel geheugen.

Geuren zorgen voor beleving

Een bekende geur kan zo'n krachtig hulpmiddel zijn voor het transporteren van je geheugen en je  terug te brengen naar een belangrijk moment in je leven. Dit wordt geassocieerd met die bepaalde geur, daarom zou je moeten proberen om aandacht te besteden aan het kiezen van de juiste thuisgeur in plaats van je alleen te focussen op verlichting en inrichting.

banner-woontrends-2024-mag.png

Een aroma diffuser met essentiële oliën is één van de meest populaire en effectieve manieren om te genieten van aromatherapie-voordelen.

Natuurlijk kun je oliën in een pot met kokend water, op je kookplaat of zelfs in een kom heet water verspreiden. Maar die methoden verspreiden de geur niet erg goed, plus dat het niet zo geconcentreerd is en de werking van de therapeutische eigenschappen van de essentiële oliën teniet kan doen.

Een betere optie is om te investeren in een elektrische diffuser die meer krachtige aromatherapievoordelen zal leveren.

Voordelen van diffuser

Een essentiële olie-diffuser is een geweldige manier om je huis om te toveren en om aromatherapie-voordelen aan je omgeving toe te voegen. Veel positieve therapeutische voordelen kunnen worden verkregen wanneer de essentiële oliënmoleculen worden ingeademd.

Diffusing is geweldig wanneer je een beetje hulp nodig hebt met je humeur, energieniveaus of gewoon om te ontspannen. Het kan ook worden gebruikt als een alternatieve behandeling voor sommige kleine kwalen zoals hoofdpijn en verstopte neuzen.

Koop een air diffuser van hoge kwaliteit. Essentiële oliën kunnen kostbaar zijn in prijs en middelen, omdat ze op verantwoorde wijze moeten worden gebruikt. Je wil dat je investering in die oliën goed uitpakt, dus zorg ervoor dat je een hoogwaardig apparaat koopt dat zijn werk goed zal doen.

Het meest gebruikte type diffuser voor essentiële oliën is een ultrasone diffuser.

Hoe een aroma diffuser te gebruiken

Het proces van het gebruik van een aroma diffuser bestaat meestal uit het toevoegen van water in de container van de machine en vervolgens een paar druppels of meer van de gewenste essentiële oliën toe te voegen voordat je het inschakelt. De eenheid moet in elke kamer worden geplaatst waar je wil genieten van de geur.

Kies een open ruimte in een kamer of kantoor met een massief oppervlak of tafelblad. Omdat water wordt gebruikt, is het goed om een ​​placemat of handdoek te hebben als je een houten oppervlak gebruikt.

De meeste diffusers hebben een waterniveaulijn aan de binnenkant van het waterreservoir of een meetbeker om op te vullen.Raadpleeg je diffusorhandleiding voor de aanbevolen hoeveelheid water die je diffuser vereist.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide