6761
7x stylen met een ladder in je interieur

Een decoratieve ladder of een wandrek met treden: ze vormen een speels element in je interieur. In de woonkamer, slaapkamer of op de gang. Met plantjes erin of als creatief kledingrek. In landelijke stijl, of een ladder met industriële uitstraling. Je kunt er alle kanten mee op! Wij zetten 7 leuke ladders voor je op een rijtje, compleet met ideeën ter inspiratie: 

 

  tenzo-strada-wandrek.jpg

  1. Tenzo Strada Wandrek

Ladders hebben een ruimtelijk design en nemen een bescheiden plaats in je interieur in. Als je kiest voor een ladder met diepe treden heb je er een praktisch én leuk meubel bij: voor decoraties, boeken of kruidenpotjes! Het Tenzo Strada Wandrek is daar een mooi voorbeeld van, met plankjes die variëren in formaat. Zet een groene plant onderop de ladder en versier de smalste trede bovenaan met gezellige kaarsjes! Mooi in een modern of landelijk interieur.

yamazaki-tower-ladder-rek.jpg

  1. Yamazaki Tower Ladder Rek

Liever een slanke ladder waaraan je sjaals, kettingen en hoedjes kunt hangen? Kijk dan eens naar het Yamazaki Tower Ladder Rek. Deze heeft een minimalistisch design en vormt zo een speels accent in je interieur. Zet het ladder rek op de slaapkamer, bevestig een paar haken aan de treden en hang er je nieuwste outfit aan op! Of gebruik de Yamazaki Tower in de hal als creatieve kapstok.

tenzo_small.jpg

  1. Tenzo Strada Wandrek smal

Dit Tenzo Strada Wandrek van 45 centimeter breed past overal in huis. Naast het tv-meubel; in het nisje op de hal; als afscheiding tussen de open keuken en woonkamer. De meeste planken zijn diep genoeg voor boeken en plantjes. Of zet het wandrek naast het aanrecht en vul de treden met weckpotten vol rijst, pasta en linzen. 

zuiver_ladder_rek.jpg

  1. Zuiver Ladder Rek

Ook met een minimalistische ladder kun je eindeloos creatief zijn. Gebruik het Zuiver Ladder Rek bijvoorbeeld om tijdschriften aan op te hangen! Of zet het ladder rek naast de bank en drapeer de plaids netjes over de treden: als je het koud hebt trekt je er gewoon eentje vanaf. En het staat super gezellig.

kavehomewoody.jpg

  1. Kave Home Woody Wandrek

Ben je bang dat de wijnglazen of dierbare reissouvenirs langzaam van je mooie laddertreden afglijden? Dan is dit Kave Home Woody Wandrek ideaal. De planken zijn voorzien van een opstaande rand zodat al je decoraties veilig staan. Bovendien geeft de white-wash het wandrek een stoere, antieke uitstraling.

moos-zedd-ladder.jpg

  1. MOOS Zedd Ladder

Sommige ladders zijn zo mooi om te zien dat ze ook zonder versieringen een waardevolle decoratie in je interieur vormen. De Moos Zedd Ladder is daar een goed voorbeeld van! Dankzij het teakhout in naturel en zwart past de ladder in een modern, landelijk of industrieel interieur. Ook leuk als handdoekenrek in de badkamer.

loft42.jpg

  1. LOFT42 Trap Decoratie ladder

Eén bijzondere toepassing voor ladders in je interieur hebben we nog niet genoemd: het lampenrek. Kies een elegante ladder, zoals de LOFT42 Trap Decoratie ladder, en versier de treden met lampjes. Kleine lampjes die je normaal in de kerstboom zou hangen; of juist een paar peertjes voor een stoer effect. Dat is nog eens een creatieve lamp voor naast de bank!

Onze partners