1101
4 originele manieren om je trouwdag terug te laten komen in je interieur
Gepubliceerd: 28-06-2021 Laatste update: 25-07-2021

Je trouwdag is natuurlijk een dag om nooit te vergeten. En juist daarom is het zo leuk om herinneringen aan deze mooie dag in je interieur terug te laten komen. Subtiel of lekker ‘in your face’, het zorgt hoe dan ook voor een instant glimlach op je gezicht.

  1. De mooiste foto’s uitvergroot op je muur

Grote kans dat er genoeg prachtige foto’s op jullie bruiloft zijn gemaakt waar je eindeloos naar kunt blijven kijken. Maar helaas belanden die foto’s tegenwoordig voornamelijk op de computer, je telefoon, je social media tijdlijn of in een mooi fotoboek die vervolgens in de kast staat te verstoffen. Maar foto’s zijn er wat ons betreft eigenlijk vooral om uit te vergroten en te laten zien! Laat daarom bijvoorbeeld je mooiste foto op canvas bedrukken en hang deze op een mooie centrale plek aan de muur.

Of gaver nog, creëer een mooie gallerywall met een selectie van jullie dierbaarste momenten en geliefden op jullie trouwdag. Kies hierbij voor ingelijste foto’s, foto’s op canvas of gaver nog: foto’s op hout bedrukt! Kijk bij BesteCanvas.nl voor de talloze mogelijkheden.

  1. Ringendoosje onder een glazen stolp

Liever iets subtieler? Dan is het ook leuk om een kleiner detail van jullie trouwdag in de spotlight te zetten. Wat dacht je van jullie ringendoosje, jullie trouwkaart, of de poppetjes van de bruidstaart onder een mooie glazen stolp te zetten.

  1. Grafische print van jullie datum

Hecht je waarde aan speciale data? Dan kan het ook mooi zijn om jullie trouwdatum terug te laten komen in je interieur. Door bijvoorbeeld een mooie grafische print te (laten) maken en in te lijsten of door zelf aan de knutsel te gaan. Schilder jullie datum bijvoorbeeld op een steigerhouten plank en hang deze aan de muur! Bijkomend voordeel: zo kunnen jij en je partner jullie jubileumdatum tenminste écht nooit vergeten!

  1. Droogbloemen van je trouwbloemen

Deze optie is eigenlijk alleen mogelijk als je nét getrouwd bent of vooral als je binnenkort gaat trouwen. Bloemen zijn namelijk vaak een groot onderdeel van de bruiloftsetting. Hoe leuk is het dan om een aantal van die bloemen te bewaren door er droogbloemen van te maken?! Denk bijvoorbeeld aan je bruidsboeket of aan de bloemversiering op de trouwlocatie zelf. Dit kun je overigens zelf doen, of laten doen door een professional.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide