Designvloeren, epoxyvloeren, troffelvloeren….Je kunt tegenwoordig uit behoorlijk veel gietvloeren kiezen. Dan kan het nog een hele uitdaging zijn om de juiste variant uit te zoeken. Want voor welk materiaal kies je? En welke eigenschappen hebben deze materialen? Maak het jezelf daarom niet al te moeilijk en schakel een specialist in. Daarnaast geven wij je een aantal richtlijnen waar je op kunt letten in je zoektocht naar de juiste gietvloer.

In een vrijstaande woning op het platteland heb je er waarschijnlijk niet zoveel last van. Vooral midden in een dorp of in een drukke stad kun je er niet omheen: voorbijgangers die naar binnen gluren. Vaak doen mensen het onbewust en zonder vervelende bedoelingen. Toch neemt het een stukje privacy weg in je eigen huis. Om dit probleem op te lossen hebben we een overzicht gemaakt met praktische én stijlvolle ideeën. Hopelijk heb je iets aan onze tips!

Vergeet je bij de inrichting van je woning het trappenhuis niet? Vaak is de trap naar de eerste verdieping zichtbaar vanuit de hal. Voor een gezellige entree naar je huis moet je dus ook de trap mooi aankleden! Maar ook andere trappen in huis verdienen de aandacht: stijl en gezelligheid zitten immers in de details. Hier vind je alvast 5 inspiratietips:

Heb je iemand bij je thuis uitgenodigd voor een date? Dan vergroot je de kans op een succesvol afspraakje aanzienlijk door je huis extra romantisch te maken. Met de volgende 5 eenvoudige tips zorg je dat de sfeer meteen goed is, zodat je romantische avondje eigenlijk al niet meer stuk kan!

Ben jij toe aan een nieuwe look in huis? Soms is één verandering al genoeg! Welke van deze 5 effectieve make-overs zou jij wel eens willen uitproberen?

Zoek jij een cadeau voor iemand die veel op reis is? Dat kan best lastig zijn. Want wat moet je iemand geven die het liefst ergens anders is? Toch zijn er heel leuke cadeaus te vinden als je weet waar je moet zoeken. Hier vind je vijf leuke ideeën voor een wooncadeau voor de fervente reiziger.

Soms lijkt het wel eens alsof iedereen een smartphone heeft en dat de huistelefoon helemaal heeft afgedaan. Televisiereclames voor abonnementen voor mobiele telefonie genoeg, maar nooit meer over abonnementen voor een goede vaste lijn. Maar schijn bedriegt. De huistelefoon is nog steeds razend populair.

De winter is bijna voorbij en voor je het weet is de zomer er weer. Tijd om weer helemaal fit te worden. Tegenwoordig zijn de mensen echter zo druk dat een bezoek aan een reguliere gym niet meer in het schema past. Het beste is dan om de gym naar huis te halen. Veel mensen denken dan aan grote apparaten en verbouwing aan het huis. Het kan echter veel simpeler. Aan een oppervlakte van ongeveer 10 vierkante meter heb je al genoeg. Dit wordt jouw eigen home gym. Wat heb je hiervoor nodig?