Je woning is niet compleet zonder een deurmat: anders loop je het vuil zó naar binnen. Maar de ene deurmat is de andere niet. Wat zijn de mogelijkheden? En hoe maak je een keuze uit het enorme aanbod?

In Nederland zijn er zo’n 3,3 miljoen mensen die regelmatig thuiswerken[1], dat is 37% van de totale beroepsbevolking. En hoewel de meningen hierover verdeeld zijn, beweren thuiswerkers (veel) productiever te zijn in hun eigen huis, dan op kantoor. Een prettige werkomgeving draagt daaraan bij, maar hoe creëer je deze?

Heb je goed internet op bepaalde punten in de woning maar lijkt de verbinding steeds slechter te worden wanneer je bijvoorbeeld naar de zolder loopt? Dat is niet gek. Je kunt in huis tientallen factoren vinden die het internet kunnen vertragen, of er zelfs voor kunnen zorgen dat je op bepaalde plekken helemaal geen internet hebt. Maar wat kun je er nu aan doen om dit trage internet op te lossen? We geven je een aantal praktische tips die je direct toe kunt passen.

De zomer is voorbij en langzaam aan maken wij ons op voor de winterperiode. In de winter vertoeven wij Nederlanders veel vrije tijd door in onze woning. Het is dan ook niet raar dat je rond de herfst extra aandacht aan je interieur besteed. Misschien enkele nieuwe meubels of andere overgordijnen? Maar op zich hoef je er niet heel veel geld tegen aan te gooien. Een paar andere sierkussentjes kunnen ook al wonderen doen. Een leuk vloerkleedje in warme winterse tinten en wat decoratieve woonaccessoires zoals kaarsen, lantaarns en plantjes toveren je woonkamer en keuken al gauw om in een gezellig, warm cosy paleisje.

De R zit weer in de maand en dat is dus Reden voor een feestje! Verjaardagen, Sinterklaas, Kerst: we mogen weer de winkels induiken voor versiering. De tafels worden weer uitgebreid gedekt, het huis wordt versierden je komt samen om van deze tijd te genieten.  Het gaat niet meer alleen om wat voor feestelijke outfit je aan hebt, maar om hoe je jezelf in het geheel presenteert.

Steeds meer mensen werken een of meerdere dagen vanuit huis. Zeker wanneer je zelfstandig ondernemer bent is het belangrijk om goed na te denken over je aankopen, verbruik en inrichting. Want met enkele slimme keuzes kun je veel kosten besparen! Wij helpen je graag op weg:

Maak kennis met Homeblend, eind 2018 gelanceerd in Nederland en in een klein jaar uitgegroeid tot een bekend online inspiratieplatform voor koken, wonen en lifestyle. Ook via social media als Instagram en Pinterest groeit Homeblend als kool. Kenmerkend is de enorme database van meer dan 50.000 meubels en woonaccessoires, waar je dankzij de handige functies binnen no-time de mooiste nieuwe producten vindt voor jouw thuis. Met de pay-off ‘Dat is handig.’ maakt Homeblend online woonwinkelen vernieuwend. Naast de grote hoeveelheid producten biedt de website dagelijks inspiratie voor in en om het huis. Dit veelal in samenwerking met bekende, vooral Nederlandse woonmerken.

Hou jij ook zo van de industriële woonstijl, of van modern wonen met een stoer tintje? Dan is het hoog tijd om de oneindige mogelijkheden van betonlook verf te ontdekken. Want elke woonruimte en elk stukje interieur kun je met behulp van betonlook verf een compleet nieuwe uitstraling geven. In dit artikel lees je er meer over!

Je ziet steeds meer mensen terugvallen op het ‘ouderwetse’ projectiescherm. Waarom? Omdat de projectieschermen van tegenwoordig hartstikke modern en hip zijn met allerlei toepassingen om het gebruik nog beter te maken. Maar waar kun je zo’n projectiescherm allemaal voor gebruiken? We zetten een aantal handige toepassingen voor je op een rijtje.