Een decoratieve ladder of een wandrek met treden: ze vormen een speels element in je interieur. In de woonkamer, slaapkamer of op de gang. Met plantjes erin of als creatief kledingrek. In landelijke stijl, of een ladder met industriële uitstraling. Je kunt er alle kanten mee op! Wij zetten 7 leuke ladders voor je op een rijtje, compleet met ideeën ter inspiratie: 

Inspiratie op woongebied opdoen is heerlijk. Het geeft weer nieuwe inzichten voor je inrichting. Rondsnuffelen bij de meubelboulevard of surfen op het web is fijn, maar nog fijner is om neer te ploffen in die luie stoel en door een prachtig boek te bladeren. Of het nu over inrichting, duurzaamheid of schoonmaken gaat: door deze woon- en interieurboeken raak je zeker geïnspireerd! 

Je woning is niet compleet zonder een deurmat: anders loop je het vuil zó naar binnen. Maar de ene deurmat is de andere niet. Wat zijn de mogelijkheden? En hoe maak je een keuze uit het enorme aanbod?

In Nederland zijn er zo’n 3,3 miljoen mensen die regelmatig thuiswerken[1], dat is 37% van de totale beroepsbevolking. En hoewel de meningen hierover verdeeld zijn, beweren thuiswerkers (veel) productiever te zijn in hun eigen huis, dan op kantoor. Een prettige werkomgeving draagt daaraan bij, maar hoe creëer je deze?

Heb je goed internet op bepaalde punten in de woning maar lijkt de verbinding steeds slechter te worden wanneer je bijvoorbeeld naar de zolder loopt? Dat is niet gek. Je kunt in huis tientallen factoren vinden die het internet kunnen vertragen, of er zelfs voor kunnen zorgen dat je op bepaalde plekken helemaal geen internet hebt. Maar wat kun je er nu aan doen om dit trage internet op te lossen? We geven je een aantal praktische tips die je direct toe kunt passen.

De zomer is voorbij en langzaam aan maken wij ons op voor de winterperiode. In de winter vertoeven wij Nederlanders veel vrije tijd door in onze woning. Het is dan ook niet raar dat je rond de herfst extra aandacht aan je interieur besteed. Misschien enkele nieuwe meubels of andere overgordijnen? Maar op zich hoef je er niet heel veel geld tegen aan te gooien. Een paar andere sierkussentjes kunnen ook al wonderen doen. Een leuk vloerkleedje in warme winterse tinten en wat decoratieve woonaccessoires zoals kaarsen, lantaarns en plantjes toveren je woonkamer en keuken al gauw om in een gezellig, warm cosy paleisje.

De R zit weer in de maand en dat is dus Reden voor een feestje! Verjaardagen, Sinterklaas, Kerst: we mogen weer de winkels induiken voor versiering. De tafels worden weer uitgebreid gedekt, het huis wordt versierden je komt samen om van deze tijd te genieten.  Het gaat niet meer alleen om wat voor feestelijke outfit je aan hebt, maar om hoe je jezelf in het geheel presenteert.

Steeds meer mensen werken een of meerdere dagen vanuit huis. Zeker wanneer je zelfstandig ondernemer bent is het belangrijk om goed na te denken over je aankopen, verbruik en inrichting. Want met enkele slimme keuzes kun je veel kosten besparen! Wij helpen je graag op weg:

Maak kennis met Homeblend, eind 2018 gelanceerd in Nederland en in een klein jaar uitgegroeid tot een bekend online inspiratieplatform voor koken, wonen en lifestyle. Ook via social media als Instagram en Pinterest groeit Homeblend als kool. Kenmerkend is de enorme database van meer dan 50.000 meubels en woonaccessoires, waar je dankzij de handige functies binnen no-time de mooiste nieuwe producten vindt voor jouw thuis. Met de pay-off ‘Dat is handig.’ maakt Homeblend online woonwinkelen vernieuwend. Naast de grote hoeveelheid producten biedt de website dagelijks inspiratie voor in en om het huis. Dit veelal in samenwerking met bekende, vooral Nederlandse woonmerken.