Iedereen wil een huis met een uniek en gezellig interieur. Elk jaar zijn er weer nieuwe interieurtrends. Inmiddels zijn de interieurtrends voor 2021 bekend. Zo is de kleur van het jaar 2021 ‘Brave Ground’. Een warme, neutrale aardse kleur wat een mooie basis is voor het interieur.

Is jouw slaapkamer, woonkamer of misschien zelfs wel hele huis toe aan een restyling? Ontdek binnenkort tijdens Black Friday de leukste interieur koopjes voor extreem weinig en sla jullie slag. Tijdens Black Friday geven veel verschillende webshops hoge kortingen op verschillende producten. Of je nu op zoekt bent naar een nieuwe bank, een nieuw vloerkleed of misschien toch een paar nieuwe stoelen voor aan de eetkamertafel… Dit is het beste moment van ‘t jaar om jouw interieur in te ruilen voor wat nieuws. Met deze tips geef jij je huis makkelijk en snel een make-over!

Nieuw van onze collega's van vtwonen, Atelier! Een prachtig boek met de 62 allerbeste DIY-ideeën ooit gepubliceerd in vtwonen nu gebundeld in een boek. Is dat even een leuk cadeauidee voor de feestdagen voor je creatieve zus of vriendin!

Tijdens de coronacrisis zijn de sportscholen een tijdje gesloten geweest. In die periode kon je bij een aantal gyms nog in de buitenlucht sporten. Inmiddels kun je ook weer binnen de oefeningen uitvoeren. Toch gaat nog niet iedereen naar de sportschool vanwege de kans op het besmet worden met COVID-19. Als jij je hier goed in kunt vinden dan kun je ervoor kiezen om een gym in te richten in je eigen huis. Natuurlijk kun je dit ook doen met een andere reden in gedachten. Zo zal het op de lange termijn zeer waarschijnlijk goedkoper zijn dan een fitnessabonnement. Maar, hoe creëer je nou een fitnessruimte in je woning? Nou, dat lees je hieronder! 

De komende tijd gaan we door de coronamaatregelen meer tijd thuis doorbrengen. Een goede reden om gezelligheid in huis te brengen. Je kunt natuurlijk jouw huis stijlen met de meubels van de mooiste merken met de laatste trends maar het is dan niet per definitie ook gezellig. Je wilt natuurlijk dat je huis als ‘thuis’ voelt in deze tijd. De volgende tips helpen jou je huis ‘intelligente lockdown proof’ te maken.

Als woonliefhebber weet je: het zit hem allemaal in de details! Om je woning echt een persoonlijke uitstraling te geven, moet alles kloppen. Natuurlijk maak jij je interieur eigen door je dierbare spulletjes te plaatsen en te zorgen voor een lekkere comfortabele bank en een fijne eettafel, maar een misschien nóg belangrijker punt om je woning echt karakter mee te geven, zijn je muren. Met kleur, structuur en speelse vormen maak jij met mooie muren je huis echt fijn. Wij geven je natuurlijk graag inspiratie.

Het is geen geheim dat een huisdier wonderen doet voor je gezondheid. Die voordelen worden doorgaans alleen toegedicht aan honden en katten. Maar er bestaat een goede reden waarom heel wat dokterspraktijken en ziekenhuizen een aquarium hebben. Een aquarium in je woonkamer kan net zoveel voordelen hebben voor je gezondheid als je trouwe viervoeter. Wat is er rustgevender dan een prachtig aquarium uitgerust met LED-verlichting?

Even delicaat en gracieus als het materiaal zelf: de luidsprekerset, tot stand gebracht in nauwe samenwerking tussen Teufel en Rosenthal, is een absolute wereldinnovatie. Teufel x Rosenthal is de eerste porseleinen streamingluidspreker die technische knowhow, innovatieve materialen en uniek design combineert.