Wil jij altijd als eerste op de hoogte van de allernieuwste woontrends? Wil je niets missen van de nieuwste collecties van IKEA en vele andere woonwinkels? Ben je op zoek naar leuke en originele interieurtips? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt ook nog eens een shoptegoed van 15% korting cadeau op al je aankopen bij Ditverzinjeniet.nl

Wij durven onze handen er bijna voor in het vuur te steken: vrijwel iedereen heeft wel een product van Ikea in huis. Van die gezellige bank tot de handige keukenhulpjes tot de welbekende ‘vakjeskast’: de blauw-gele Zweedse woonwinkel is dé topper op interieurgebied. Je koopt er – voor een zacht prijsje – functionele, duurzame én mooie spullen voor je inrichting. Ben jij dol op Ikea? Wij van Wonenonline ook: daarom vertellen wij je graag alles over de allernieuwste Ikea trends.

Of je nu altijd thuiswerkt of juist tijdelijk in de huidige periode waarin we leven: het is belangrijk om een goede, veilige en gezonde thuiswerkplek in te richten. Zo kun je je beter concentreren én voorkom je mogelijk klachten. Hoe pak je de inrichting van je thuiskantoor aan? We geven verschillende tips.

Vliegen, spinnen, muggen, bijen en andere vliegende of kruipende insecten wil je natuurlijk liever niet binnenlaten in je huis. Maar hoe kun je deze vervelende beestjes nu het beste buiten houden? In deze blog lees je drie manieren om dit op de meest efficiënte wijze te doen.

Filmpjes waarin honden de volledige inhoud van de nieuwe bank van hun baasjes binnenstebuiten trekken, katten die hun nagels slijten aan de fauteuil in de hoek van de kamer, behoeftes die op de verkeerde plek worden achtergelaten alsof ze als cadeautje zouden moeten dienen... Het internet staat vol met filmpjes waarin huisdieren hun baasjes vriendelijk bedanken voor al hun goede zorgen. Hoewel huisdieren de nodige schade aan zouden kunnen richten, achten ze dit echter aanzienlijk minder te doen wanneer jij, als trouw baasje- en interieur liefhebber, de nodige maatregelen neemt. Met deze tips gaat je interieur er niet alleen niet langer op achteruit, maar wordt hij ook nog eens in een paar stappen huisdier-proof!

De trend van het moment is om de natuur in huis te halen. Dat doe je onder andere door leuke plantjes in huis te halen, maar er is nog veel meer wat je kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld de tuin laten aansluiten op de woonkamer.

Een natuurlijke sfeer is heel rustgevend. Het is prettig en is ook nog eens goed voor de gezondheid. Zo’n sfeer is heel mooi, maar kan ook lastig zijn om te bereiken. Zeker als je houdt van een net en schoon huis, vind je de deze sfeer misschien een uitdaging. Toch valt het eigenlijk best mee. Check deze 5 tips om een prachtige, natuurlijke sfeer in huis te creëren.

Je brengt er misschien zelfs nog wel meer tijd door dan in je woonkamer: het kantoor. Des te meer reden om het zo gezellig mogelijk te maken op je werkplek, dus! Met een koffiehoek op kantoor wordt het werkleven een stuk gemakkelijker en gemoedelijker. Heb je een eigen zaak en wil je een fijne plek creëren voor je werknemers? Een mooie ruimte om je klanten te kunnen ontvangen? Of wil je samen met je collega’s een gedeelte van het kantoor inrichten om goed samen te kunnen komen – met een lekkere kop koffie, natuurlijk? Wij vertellen je alles over hoe jij je thuis op kantoor kunt voelen door een koffiehoek.

Als het warm begint te worden in ons land, begint de grote strijd: waar kun je nog een airco kopen om de hete dagen mee door te komen? Ook de keuze voor een airco kan nog best lastig zijn, want welke soorten zijn er eigenlijk, en welke airco kun je nou het beste kiezen? Geen paniek: in dit artikel zetten we alles over de perfecte airco op een rijtje, zodat jij (lekker op tijd) een weloverwegen keuze kunt maken.