Ik ben Karin de Jong, oprichter en eigenaar van Young4Styling. Begonnen (2013) uit passie voor interieur met interieurstyling en vastgoedstyling. In 2017 is Young4Sale opgericht. Ik ben zelfstandig makelaar en aangesloten bij VBO Makelaar en BNS Crisp. Ik ben een geboren en getogen Bleiswijkse, een doelgerichte doorzetter, houd van aanpakken, behulpzaam, trouw en blijf mezelf ontwikkelen.

 

Door mijn verhuizingen en ervaring als vastgoedstylist weet ik hoe belangrijk het is voor de verkoop van je woning om deze goed in de markt te zetten met de perfecte presentatie. Dit doe ik door middel van styling, (3600)foto’s, video, brochure, flyers, advertenties, internetvermelding, vermelding op de bekende verkoopsites en Social Media. Ik wil je graag helpen met de verkoop van jouw woning middels deze tools, zodat ook jouw woning snel verkocht is voor een goede prijs zonder prijsverlagingen. Want waarom wel de vraagprijs verlagen met duizenden euro’s terwijl de perfecte presentatie vele malen goedkoper is?

Om mijn kennis te professionaliseren heb ik naast interieurstyling en binnenhuisarchitectuur diverse opleidingen en cursussen gevolgd, o.a.; House of KIKI vastgoedstyling, woningfotografie, NEN2580 metingen, Floorplanner plattegronden en makelaar/taxateur woningen. Ik zorg voor bijscholing en ben op de hoogte van nieuws op de markt.

Young4Sale Makelaars; ik ben een makelaar die jou ontzorgd. Door mijn diensten als vastgoedstylist ben ik in staat het volledige verkoopproces in eigen beheer te hebben. Dit houdt in dat ik in één afspraak de volledige woning kan opnemen en er niet meerdere afspraken gemaakt hoeven te worden voor bijvoorbeeld een fotograaf die apart langs komt. Mijn gehele manier van werken staat in het teken om jou te ontzorgen. Dit licht ik graag toe in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Young4Styling Vastgoedstyling; als stylist zie ik dat elk interieur anders is en weet ik precies wat er in jouw interieur moet veranderen voor de verkoop van jouw woning. Mijn doel is om de woning met zo weinig mogelijk middelen te restylen voor een breed koperspubliek.

Ik ben toe aan een volgende stap! – Ik ben mijn huis uitgegroeid! – Ik heb andere woonwensen gekregen! – Mijn kinderen zijn uit huis en ik wil anders gaan wonen! – Waarom komen er geen kijkers naar mijn huis? – Waarom staat mijn huis al meer dan 6 maanden te koop? – Ik wil zo graag naar een andere woning, maar de verkoop lukt niet! – Wat kan ik doen om de verkoop te versnellen? – Doe ik wel genoeg om mijn huis te verkopen? – Is de prijs wel goed, moet ik verlagen? – Wat als ik een restschuld overhoudt? – Mijn woning staat leeg en de verkoop lukt niet!

Herken je dit? Ik ga jou helpen zodat jij straks die volgende stap kan zetten; Welkom thuis op naar een nieuw huis.

Blogs van onze stylisten