2097
IVL Verkoopstyling
Gepubliceerd: 01-04-2023 Laatste update: 01-05-2023

Soms kan het erg lang duren voordat een woning verkocht wordt… Als verkoopstyliste zorg ik ervoor dat te koop of te huur staande woningen sneller verkocht/verhuurd worden. Met kritische blik kijk ik naar de woning en zorg ervoor dat deze zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd wordt. Dat kan met hele ‘kleine’ middelen; het verschuiven van meubels, het schilderen van keukenkastjes of juist door het opruimen van persoonlijke spullen. Maar ook voor het ‘grotere’ werk ben ik beschikbaar; bijvoorbeeld voor het inrichten van een lege woning met meubels.

Indien gewenst worden er na afloop van de styling foto’s gemaakt. Professionele foto’s zorgen voor een goed onderscheid op sites zoals bijv. Funda en dragen bij aan de juiste presentatie van je huis.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij het erkende ‘House of KIKI’ (o.a. bekend van diverse TV-programma’s) en ben aangesloten bij het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten. Met alle plezier kom ik bij u langs om te zorgen voor een optimale presentatie van uw woning.

WIN-VLOERKLEED.png

Meer informatie: ivlverkoopstyling.nl

Ben jij ook een interieurstylist en wil jij jezelf ook graag presenteren op onze website klik dan hier