Velen kunnen uw woning mooi maken, Spot On Vastgoedpresentatie helpt u met een woningpresentatie die verkoopt! Vastgoedstyling van woonhuizen is dé kernactiviteit van Keurmerkstyliste Paula Bullard. Met hart en ziel gaat zij fulltime voor u als opdrachtgever aan de slag. Of u nu een particuliere klant of een zakelijke klant bent; de strategische werkwijze is gericht op resultaat. Of met andere woorden; uw woning zo snel mogelijk verkopen met de inzet van vastgoedstyling als marketinginstrument.

 

Maatwerk
Verkoopstyling is bijna in alle gevallen maatwerk. Spot On kan het verkooptraject en daarmee de makelaar en woningverkoper van begin tot eind ondersteunen. Spot On heeft alle benodigdheden in huis. Zo zijn we bij vele projecten verantwoordelijk voor de stoffering, schilderwerk, schoonmaak, tuinwerk, meubelverhuur en meer. Na een styling worden er foto's genomen voor de site van de makelaar, door een professionele vastgoedfotograaf.

Advies
Voor een minder uitgebreide styling, kunt u ook bij Spot On terecht. U krijgt als klant een stylingadvies met een opsomming van zaken die u kunt verbeteren. U kunt dit zelf aanpakken en vervolgens is de woning op orde voor de fotografie. Ook biedt Spot On een totaalpakket aan waarin het stylingadvies, fotografie en de inmeting van de kamers wordt opgenomen. Ideaal dus voor makelaars, maar ook als u zelf de woning verkoopt!

Meer informatie: Keurmerkstyliste Paula Bullard http://www.sovp.nl/